Campaign

Geld.nl

Briefing

Campaign expectations

We zijn op zoek naar platformen die onze financiële vergelijkingssite Geld.nl willen promoten. Op Geld.nl kunnen consumenten het grootste aanbod verzekeringen (auto-, zorg-, reis- en woonverzekeringen) en bankproducten (leningen, spaarproducten en hypotheken) vergelijken. Zo vindt de consument altijd het product met de laagste kosten / hoogste rendement passend bij zijn situatie en wensen.

Over Geld.nl

Geld.nl is van mening dat consumenten zich niet graag bezig houden met financiële producten. Dit leidt er vaak toe dat ze beslissingen uitstellen en daardoor teveel betalen. Zonde, wat het kan eenvoudig goedkoper! De missie van Geld.nl is consumenten zoveel mogelijk laten besparen door ze in staat te stellen zélf de juiste financiële keuzes te maken. Hierbij is het te allen tijde het doel de consument inzicht te geven in het goedkoopste product dat aansluit bij zijn of haar situatie. Geld.nl richt zich hierbij op de volgende drie pijlers:

  1. Bewust maken
  2. Zekerheid bieden
  3. Besparing realiseren

Promotie Geld.nl

Graag zouden we gepromoot worden in een artikel dat geheel in de stijl van jouw website is geschreven. Sterke voorkeur gaat hierbij uit naar "duurzame content", oftewel content die ook op lange termijn (voor zoekmachines) interessant is en waar na verloop van tijd nog opgezocht wordt. Dit wordt bevorderd door in de content zoektermen op te nemen waar ook op lange termijn nog naar gezocht wordt.

Het onderwerp van het artikel is bespreekbaar. Een voorbeeld is een artikel over het besparen op je financiële producten, waarbij in een specifiek deel in de content wordt ingegaan op het vergelijken van financiële producten.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar platformen die onze financiële vergelijkingssite Geld.nl willen promoten. Op...