Campaign

Decathlon Voetbalschoenen

Briefing

Campaign expectations

Voetbalschoenen kopen bij Decathlon. Bij voetbalschoenen (kicksen) is het belangrijk dat ze comfortabel zitten en dat je goede grip hebt. Hier vind je een groot assortiment kicksen van Kipsta, Nike, Adidas en Puma. Bij Decathlon ben je aan het juiste adres voor elk type voetbalschoen. Voetbalschoenen kopen doe je online of in een van onze winkels.

Decathlon maakt sport toegankelijk mede door de inzet van relevante, kwalitatieve en aantrekkelijke content. Wij zijn op zoek naar niet commerciële / creatieve content, voor onze voetbalschoenen campagne. Daarbij vragen wij een linkje naar de voetbalschoenen pagina, zodat lezers direct ons assortiment kunnen bekijken.

Eigen merk. Naast de fietsen (B'twin) en het outdoor gedeelte (Quechua), staat Decathlon (wereldwijd) bekend om haar voetbal assortiment van het eigen merk Kipsta en ook dit merk staat bekend om haar prijs-kwaliteitsverhouding. Het woord KIPSTA is een samenvoeging van 2 woorden. KIP staat voor het Franse woord Equipe (team) en STA staat voor stade (stadion). Een mooie samenvoeging dat het gevoel van voetbal duidelijk weergeeft. De missie van KIPSTA is om elk type voetballer een fantastische ervaring te geven tijdens het spelen. 

Wil jij schrijven over voetbalschoenen icm Decathlon? Let us know! Pitch op onze campagne met jouw creatieve idee en wie weet gaan we samenwerken. Het is belangrijk dat je een sportgerelateerde blog hebt of eerder relevante sportartikelen hebt geplaatst, verwerk een URL naar een dergelijk artikel in je pitch.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voetbalschoenen kopen bij Decathlon. Bij voetbalschoenen (k...