Campaign

Alles voor je tuin & balkon vind je bij Biano

Briefing

Campaign expectations

Mooi wonen begint bij Biano.nl. Wij zijn namelijk hét home & living platform voor iedereen die zijn interieur een restyling wil geven, aan het oriënteren is voor een toekomstige verbouwing of gewoon op zoek is naar inspiratie. Met 60 aangesloten woonshops bieden wij elke bezoeker het overzicht van de leukste interieur collecties, zodat online shoppen voor hun huis nóg makkelijker wordt! Alles wat je nodig hebt om mooi te kunnen wonen, vind je overzichtelijk op één plek verzameld.

In ons ruime aanbod vind je de leukste meubels, woonaccessoires, maar ook handige items voor in je tuin & balkon. Door de verschillende filters kun je eenvoudig sorteren en op die manier kun je eenvoudig jouw favoriete item online shoppen.

Wat wij zoeken?

Biano is dan ook op zoek naar een interieurliefhebber die op een positieve en inspirerende manier de bezoekers kan enthousiasmeren om tuinmeubelen van Biano te bestellen. Dus heb jij een relevante doelgroep, ben jij net zoals wij gek op het buitenleven, kun je enthousiast schrijven over tuinmeubelen en heb jij voldoende domein autoriteit? Pitch dan op onze campagne!

Let op: Pitch alleen als jouw platform aan alle onderstaande voorwaarden voldoet!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Mooi wonen begint bij