Campaign

Creative-Cables - Design door Doen

Briefing

Campaign expectations

Het merk Creative-Cables is sinds 2013 actief in Nederland en wordt exclusief vertegenwoordigd door BlueNow. Creative-Cables is gevestigd in Turijn en heeft nationale websites in 19 landen. Het doel van Creative-Cables is om de beste kwaliteit en het breedste assortiment van verlichtingsonderdelen en strijkijzersnoeren te produceren en beschikbaar te maken voor klanten over de hele wereld. Als klant kun je met losse componenten zelf je verlichting samenstellen.

Creative-Cables is groot fan van design producten en wil particulieren, bedrijven en wederverkopers actief aanmoedigen eigen producten te maken en eventueel te verkopen in combinatie met producten (onderdelen) die zij levert. Bekijk hier wat klanten met de producten van Creative-Cables maken en wat de best verkochte producten zijn.

Profiel blog en doelgroep

Ben jij zelf creatief en handig en heb je daarover ook geschreven in meerdere artikelen? Dan zien we je pitch graag tegemoet. Deze campagne is bestemd voor particulieren en we zijn op zoek naar blog/website gericht op interieur en/of verlichting. De doelgroep van Creative-Cables is ongeveer 30 tot 55 jaar oud en iets meer mannen dan vrouwen bezoeken en kopen bij ons. Bij voorkeur ziet jouw bezoekersprofiel er ook zo uit.

Artikel

In het artikel wordt in ieder geval geschreven over hoe je zelf creatief kunt zijn met losse onderdelen en wordt er verwezen naar onze website als inspiratiebron. Het zal een generiek artikel zijn over Creative-Cables en niet gericht op één product.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het merk Creative-Cables is sinds 2013 actief in Nederland en wordt exclusief vertegenwoordigd do...