Campaign

NTI -Studeren op jouw moment

Briefing

Campaign expectations

NTI bestaat inmiddels meer dan 70 jaar en is een van de grootste en bekendste thuisstudie opleiders van Nederland, met meer dan 850 erkende opleidingen en cursussen op Master-, HBO- en MBO niveau. Daarnaast biedt NTI ook taal- en hobbycursussen aan. Bij NTI kun je studeren op jouw moment. Jij bepaalt waar, wanneer en in welke tempo je studeert met echte studieboeken en een online leeromgeving.

Studeer bij NTI op jouw moment

Je wil je graag ontwikkelen, maar vindt de combinatie van een opleiding met het dagelijks leven zoals je werk, gezin, hobby, vakantie etc. pittig. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom studeer je bij ons op jouw moment! Dit betekent dat jij kiest waar en wanneer je studeert. Wat kun je nog meer verwachten als je voor NTI kiest:

-         Erkende opleidingen; NTI is erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Wij voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als onderwijsinstellingen in het reguliere onderwijs.

-         Studeer met veel persoonlijk contact; mentoren en docenten die je begeleiden tijdens de gehele studie. Contact met medestudenten via het forum en tijdens klassikale onderwijsmomenten.

-         Voordelig studeren; vakliteratuur is inbegrepen in het lesgeld. Geen extra kosten voor praktijkdagen, dossiervorming en diplomering. Je studiekosten zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

-         Flexibel studeren; Jij bepaalt waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Voor veel cursussen en opleidingen kun je dagelijks digitaal examen doen.

-         Overal studeren met de online leeromgeving; je hebt altijd inzicht in je examen- en huiswerkresultaten. Eenvoudig aanmelden voor praktijkdagen, workshops en examens. Je ziet stap voor stap wat je moet lezen, oefenen en welk huiswerk je kunt maken. Aanvullend lesmateriaal zoals webinars, ondersteunende video’s en oefenexamens.

NTI opleidingen en cursussen

Hieronder vind je een overzicht van taal-, hobby- en creatieve cursussen die wij bij de doelgroep onder de aandacht willen brengen:

-         https://www.nti.nl/talen/spaans/spaans-voor-beginners/

-         https://www.nti.nl/cursussen/psychologie/kinderpsychologie/

-         https://www.nti.nl/cursussen/cultuur-en-creatief/korte-verhalen-en-romans-schrijven/

-         https://www.nti.nl/talen/engels/engels-voor-beginners/

-         https://www.nti.nl/cursussen/psychologie/life-coach/

-         https://www.nti.nl/beroepsopleidingen/woning-en-inrichting/vakopleiding-interieurstylist/ 

Als je meer feeling met onze opleidingen wilt krijgen kun je een gratis proefles op de website volgen. Daarin krijg je een indruk van het lesmateriaal. Het lesmateriaal wordt ondersteund met illustraties, geluidsfragmenten, praktijkvoorbeelden en huiswerkopgaven. Link naar de proeflessen: https://www.nti.nl/proeflessen/ 

Geinteresseerd in een samenwerking?

Wij zijn op zoek naar publishers/influencers die door middel van reviewblogs/advertorials over de voordelen van de NTI opleidingen en cursussen content willen schrijven om de bezoekers te inspireren, zodat ze inschrijven voor een opleiding of cursus.

Doelgroep

De doelgroep van NTI bestaat met name uit vrouwen in de leeftijdscategorie 25 tot en met 40 jaar die zich verder willen ontwikkelen met een opleiding of cursus.

Concrete KPI’s:

Bereik onder de relevante doelgroep (vrouwen tussen 25 tot en met 40 jaar) die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van taal-, hobby- en creatieve cursussen.

Afbeeldingen:

Wil je gebruik maken van afbeeldingen voor de campagne? We kunnen stock afbeeldingen aanleveren.

Neem daarvoor contact met ons op.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

NTI bestaat inmiddels meer dan 70 jaar en is een van de grootste en bekendste thuisstudie opleide...