Campaign

Neckermann Campagne Zomer

Briefing

Campaign expectations

Neckermann heeft 9 zonnige bestemmingen die we graag onder de aandacht willen brengen en daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Neckermann is daarom op zoek naar influencers die inspirerende content willen schrijven en affiniteit hebben met deze bestemmingen. Het is van belang dat jij met jouw content mensen kan enthousiasmeren voor deze prachtige locaties en Neckermann er op een natuurlijke manier in kunt verwerken.

Graag horen we van je welke bestemming jij graag uit wil lichten. Deel daarnaast ook in jouw motivatie een URL van een eerder geplaatst artikel of advertorial waar je trots op bent! Jij weet het beste welke content jouw doelgroep inspireert, dus op dit gebied krijg je volledige creatieve vrijheid. Graag zouden wij wel variërende anchor teksten willen hebben denk hierbij aan: zonnig Lanzarote, prachtig Kreta, vakantie Fuerteventura of het mooie Algarve.

De doelstelling voor deze campagne is traffic genereren naar de pagina's van vakantie Lanzarote, Kreta, Fuerteventura, Algarve, Mallorca, Egypte, Turkije, Italië en Kroatië.

Verwerk de onderstaande links op een natuurlijke manier in jouw content en benoem Neckermann minstens één keer. Het is niet de bedoeling dat je concurrerende partijen in jouw content verwerkt.


Doel URL’s:

https://neckermann.nl/vakantie/spanje/lanzarote/

https://neckermann.nl/vakantie/griekenland/kreta/

https://neckermann.nl/vakantie/spanje/fuerteventura/

https://neckermann.nl/vakantie/portugal/algarve/

https://neckermann.nl/vakantie/spanje/mallorca/

https://neckermann.nl/vakantie/egypte/

https://neckermann.nl/vakantie/turkije/

https://neckermann.nl/vakantie/italie/

https://neckermann.nl/vakantie/kroatie/Graag horen we van je welke bestemming jij graag uit wil lichten. Deel daarnaast ook in jouw motivatie een URL van een eerder geplaatst artikel of advertorial waar je trots op bent!

Let op: Pitch alleen als je een travelblog hebt, andere pitches worden afgewezen, heb je al eerder geschreven voor Neckermann dan ook graag niet aanmelden. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Neckermann heeft 9 zonnige bestemmingen die we graag onder de aandacht willen brengen en daa...