Campaign

Fotoboeken.nl

Briefing

Campaign expectations

Verzamel je leukste foto’s in een fotoboek van Fotoboeken.nl! Verkrijgbaar in veel formaten en uitvoeringen. Kies voor het downloaden en installeren van de software (meest gekozen) of maak je fotoboek online op tablet of laptop.

Fotoboeken zijn er in veel verschillende soorten en maten en zorgen er voor dat jij van je belangrijkste foto’s echt mooie blijvende herinneringen kan maken. Fotoboeken.nl biedt je vele mogelijkheden voor het personaliseren van je eigen fotoboek. Zo kun je o.a. een fotoboek maken met een eigen foto en/of tekst op de cover of je fotoboek een hoog- of zijdeglans coating geven. Wil jij je fotoboek langer mooi houden, kies dan voor een album dat voorzien is van een goud- of zilverkleurige beschermhoeken. Bij fotoboeken.nl ben je aan het juiste adres voor je eigen gepersonaliseerde fotoboek! De productie, afwerking en supportwerkzaamheden worden verricht onder één dak, dat maakt Fotoboeken.nl een unieke en flexibele organisatie. Lees ook meer over onze verschillende fotoboek-formaten en opties op de website of laat je inspireren door onze blogs!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste publishers die eentof artikel willen schrijven met daarin minimaal 2 tekstlinks willen plaatsen naar Fotoboeken.nl. Relevante publishers zijn bijvoorbeeld: websites over reizen, trouwen, vakanties, uitvaart en business to business gifts. Maar ook andere typen publishers zijn welkom met een voorstel. Graag één of meerdere van de volgende linkteksten gebruiken:

  • Fotoboeken.nl
  • Fotoboek(en) maken
  • Fotoalbum

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Verzamel je leukste foto’s in een fotoboek van Fotoboeken.nl! Verkrijgbaar in veel formaten en ui...