Campaign

Qurrent

Briefing

Campaign expectations

In november komt het nieuwe rapport uit van de Consumentenbond/Greenpeace/Wise waarin hoogstwaarschijnlijk Qurrent voor de 5de keer wordt beloond met een 10 voor groene energie! (https://www.consumentenbond.nl/energie-vergelijken/beste) Veel mensen zijn klant van grote grijze energieleveranciers als Nuon, E-on en Essent en denken dat zij groene energie afnemen, maar ondertussen afnemer zijn van grijze energie. Deze mensen willen wij wakker schudden en laten kiezen voor de groene energieleverancier Qurrent!

 

Qurrent

De allergroenste energieleverancier van Nederland. In vier jaar al meer dan 120.000 mensen enthousiast gemaakt voor groene energie en het energieverbruik van onze trouwe klanten met gemiddeld 17% teruggebracht. Bij Qurrent is een klant meer dan een klant. Ze zijn lid van de coöperatie van Qurrent. Wij geloven dat we samen hetverschil maken in de energietransitie. We beslissen samen aan welke duurzame projecten we gaan werken. Met een achterban van maar liefst 120.891 leden kunnen we meepraten hoe we Nederland vrij gaan maken van fossiele energie. De wereld een beetje beter maken, iedere dag opnieuw. Daadkrachtig, met lef en ambitie. Anderen op een slimme manier aansteken. Dat is Qurrent. Zo veranderen wij de wereld. Iedere dag een klein beetje, stapje voor stapje. Alles voor dat ene hogere doel. Een Nederland zonder fossiele energie in 2030. Daar gaan we voor!

 

Doelgroep

De mensen die wij hiermee willen bereiken zijn de mensen die klant zijn van de grotere energieleveranciers (bv: Nuon, E-on en Essent) die onbewust grijze energie afnemen. Mensen die al klant zijn van een groene energieleverancier (bv: Vandebron, Greenchoice) zitten al goed en dragen al bij aan de missie van Qurrent. Uiteraard zijn overstappers van deze leveranciers ook welkom.

 

Wil jij helpen om de boodschap van Qurrent te verspreiden? Pitch dan snel!Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

In november komt het nieuwe rap...