Campaign

Trapliften hergebruiken

Briefing

Campaign expectations

Smienk Trapliften is in 2012 opgericht en het eerste bedrijf met gebruikte trapliften van alle merken. Het doel van Smienk is: een traplift voor iedereen betaalbaar maken en verspilling tegengaan. Nu bestaat Smienk Trapliften uit een team van ruim 40 medewerkers. Dagelijks plaatst Smienk tientallen trapliften door heel Nederland en België. Ondertussen hebben zij al ruim 7.500 klanten blij mogen maken met een betaalbare traplift.

Smienk Trapliften onderscheidt zich als het eerste bedrijf dat trapliften van alle merken hergebruikt. Hierbij garanderen zij dezelfde kwaliteit als voor een nieuwe traplift. Zo krijgen de klanten bijvoorbeeld op al hun trapliften 5 jaar garantie in combinatie met jaarlijks onderhoud. Wij kopen via de website www.trapliftverkopen.nl trapliften in. Hiermee worden de trapliften niet onnodig weg gegooid, wordt de traplift vakkundig gedemonteerd, en krijgen de mensen er ook nog een leuke vergoeding voor.

Wil jij een artikel schrijven over het hergebruiken van trapliften / zorghulpmiddelen dan wel geld verdienen met het verkopen van je traplift? Dan ontvangen wij graag je pitch.


Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Smienk Trapliften is in 2012 opgericht en het eerste bedrijf met gebruikte trapliften van alle me...