Campaign

Mondzorg voor kinderen

Briefing

Campaign expectations

Mondzorg is voor iedereen belangrijk en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Zeker voor (jonge) kinderen is het belangrijk om hier vroeg mee aan de slag te gaan. Echter spoken er nog veel vragen rond bij ouders. Hoe poets je goed de tanden van je kindje? Vanaf welke leeftijd moet je met je kindje naar de tandarts? En hoe verloopt zo'n eerste tandartsafspraak precies? Middels deze campagne willen we ouders graag informeren rondom de mondzorg voor hun kindje.

Voor een toonaangevende tandartspraktijk in het centrum van Amsterdam (in de Jordaan) zijn we op zoek naar bloggers/influencers in de regio groot Amsterdam die een artikel rondom mondzorg voor kinderen willen schrijven. Bij deze tandartspraktijk werkt een tandarts gespecialiseerd in kinder tandheelkunde en zij is zelfs docente kinder tandheelkunde aan de ACTA. Samen met haar hebben we al een lijst met enkele vrage en antwoorden opgesteld, om zo de juiste inhoudelijke informatie te kunnen bieden. Het leukste zou ook zijn als het artikel als interview ingestoken kan worden met haar. Dit is overigens niet verplicht.

Het onderwerp ligt niet vast, maar denk aan de volgende invalshoeken:

  • Hoe poest je op een juiste manier de tanden van je kindje?
  • Hoe voorkom je gaatjes bij kinderen?
  • Hoe oud moet je kindje zijn voordat je naar de tandarts gaat, en hoe verloopt zo'n eerste tandartsafspraak?

Pitch met het onderwerp waar je graag over wilt schrijven. Ik zal dan ook het document met vragen en antwoorden met je delen.

Het doel is om merkbekendheid op te bouwen voor Tandarts Jordaan bij ouders in de omgeving van groot Amsterdam.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Mondzorg is voor iedereen belangrijk en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Zeker voor (jo...