Campaign

Knibble - Keukenmachines vergelijken

Briefing

Campaign expectations

Knibble is een nieuwerwetse vergelijkingssite en laat zien waar je moet zijn voor de beste en voordeligste koop. Knibble is ontstaan vanuit het idee dat vergelijken pas echt van toegevoegde waarde is als het 100% oprecht gebeurt. Knibble biedt jou daarom inzicht in prijzen en aanbiedingen op een gebruiksvriendelijke en onafhankelijke website.

Daarnaast biedt Knibble een aantal unieke functionaliteiten om optimaal te vergelijken en te besparen, waaronder:

Keuzehulp

De keuzehulp vind je onderaan productoverzichtpagina’s op Knibble. In de keuzehulp maakt Knibble met een heldere uitleg je wegwijs in de specificaties en andere afwegingen die je kunt maken om het voor jou meest ideale product te vinden.

De vergelijktabel

Twijfel je tussen een paar producten? In de vergelijktabel kun je twee of drie producten op een heel gedetailleerd niveau met elkaar vergelijken. Zo zie je precies op welke punten de producten overeenkomen of verschillen.

Laagste prijs ooit

De allerlaagste prijs ooit wordt op Knibble aangeduid met het ‘laagste prijs ooit’ label. Het label wordt alleen getoond als er nooit eerder een lagere prijs verkregen is onder alle bij Knibble aangesloten aanbieders.

Prijsgrafiek

De prijsgrafiek toont het verloop van de prijzen van het product. De grafiek maakt inzichtelijk hoe en in welke mate de prijs van het product fluctueert. Een sterk wisselende prijs maakt de kans groter dat het gunstig kan zijn om op een later, laaggeprijsd moment het product te kopen.

Beknibbel-wekker

Zet een beknibbel-wekker op een product of productgroep en je ontvangt van Knibble een seintje als het product in de aanbieding is of het door jou ingestelde budget heeft bereikt. 

Graag willen wij het vergelijken van keukenmachines via Knibble promoten. Wij zijn erg benieuwd naar jullie inspirerende ideeën en voorstellen.Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Knibble is een nieuwerwetse vergelijkingssite en laat z...