Campaign

Visum aanvragen E-Visums.nl

Briefing

Campaign expectations

Een visum is een officiële toestemming een land binnen te reizen en in dat land te verblijven. Een visum wordt afgegeven door het land waar de reiziger naartoe gaat. Op deze manier kan dat land controle uitoefenen op wie het land binnenkomt. Voor sommige landen moet het visum van tevoren aangevraagd worden. Dit kan via de plaatselijke vertegenwoordiging van dat land, via gespecialiseerde bedrijven of gewoon thuis via e-visums.nl Op onze site vraag je je E-visum en Reguliere visa aan voor onder andere Turkije, USA, Canada, Cambodja, Egypte, Kenia, Myanmar, Sri Lanka, Australië, India, Cuba, Rusland, China, Tanzania, Indonesië, Vietnam en vele bestemmingen meer.

Wij zijn op zoek naar relevante websites en influencers die geïnteresseerd zijn in een samenwerking met onze website. We zien graag een artikel waarin minimaal 1 land beschreven wordt en waarom het belangrijk is dat de juiste reisdocumenten aangevraagd worden en hoe dat via onze website (heel simpel) kan. Graag zien wij in dit artikel een tweetal links (+ indien mogelijk een video van ons hoe je het visum aanvraagt.) Als er al een keer een artikel over een visum is geplaatst dan is dat geen probleem, het plaatsen van meerdere artikelen is ook bespreekbaar.

Je kunt bijvoorbeeld een artikel schrijven over het aanvragen van een visum/eta of ESTA en daarbij tips geven, of een artikel waar een link in verwerkt wordt met een onderdeel voor het aanvragen van een visum. Het is geen probleem als je dit artikel combineert met een inspiratie of travel artikel over een bepaald gebied dat past bij het aanvragen van de juiste reisdocumenten. Zolang het aanvragen van de reisdocumenten duidelijk naar voren komen in het artikel.

Wij hebben per bestemming meerdere subpagina's die kunnen als tweede link worden gebuikt. ( bijvoorbeeld over de geldigheid / kosten etc..)

De volgende landen hebben onze voorkeur:

ESTA Amerika

ETA Canada

Visum Turkije

Visum Egypte

Visum Sri Lanka

Visum China

Visum Myanmar

Visum Rusland

Visum Cambodja

Visum Amerika

Visum Australie

Visum Kenia

Visum India

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Een vis...