Campaign

Help ernstig zieke kinderen aan een vakantie

Briefing

Campaign expectations

Villa Pardoes is jarig en tikt jou! Villa Pardoes biedt kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een gratis vakantieweek aan. De stichting bestaat volgende week 18 jaar en speelt daarom het grootste digitale ‘Tikkertje’ van Nederland. Zij wordt op 26 oktober 2018 dan wel volgens de wet volwassen: het kind blijft centraal staan. Daarom nodigen wij, in samenwerking met Tikkie, jou uit voor het grootste Digitale Tikkertje voor het goede doel. Als jij wordt “getikt” krijg je dus een Tikkie toegestuurd. Zoals de schoolpleinregels voorschrijven ben jij daarna de Tikker, en mag jij de volgende Tikken – lees: een Tikkie sturen. Deze persoon is op zijn of haar beurt de Tikker, doneert 2 euro en stuurt de Tikkie door.

Tikkie, jij bent ‘m! Met dit event hopen wij genoeg geld op te halen om 12 gezinnen een onvergetelijke week in Villa Pardoes te geven. Hiervoor hebben we minimaal 12.000 mensen nodig die meedoen aan ons digitaal tikkertje. Hier kunnen we dus alle hulp bij gebruiken! Door alle donaties van de afgelopen jaren heeft Villa Pardoes al duizenden gezinnen met een (ernstig) ziek kind een weekje vakantie kunnen aanbieden. In de Villa kunnen de gezinnen ongestoord genieten van een samen zijn met familie en vrienden. Zo kunnen zij, maar vooral de kinderen, hun dagelijkse leven even op pauze zetten en alle toestanden en ziekenhuizen een weekje vergeten.

Omdat Villa Pardoes het geld dat ze ontvangen wil besteden aan het vakantieverblijf voor de kinderen wordt deze campagne door vrijwilligers uitgezet en ook kosteloos door LinkPizza uitgevoerd. Wij vragen jou dus ook om een artikel of social media post uit jezelf te schrijven zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat.

Wat kun jij doen als Blogger?

Als blogger ben je dagelijks bezig om anderen te inspireren en te helpen. Wij willen je vragen om jouw kracht en bereik te gebruiken om:

  • Bewustzijn te creëren onder jouw volgers, dat onbezorgd op vakantie gaan niet voor iedereen vanzelfsprekend is.
  • Onze Villa Pardoes meer bekendheid te geven. Voor €2 doneer je al via een Tikkie. Hoe fijn zou het zijn als wij via jouw bericht donaties ontvangen?

Ter inspiratie je kunt iets schrijven over:

  • Wat voor goede doelen jij graag steunt
  • Jouw (persoonlijke) ervaring met een ziek gezinslid
  • Laten zien dat ook jij een (kleine) donatie doet
  • Jouw eigen idee is ook van harte welkom!

Zou je in je blog artikel kunnen linken naar de website van de Villa Pardoes: www.villapardoes.nl

De Villa Pardoes is actief op Instagram Facebook YouTube Twitter

Wil je voor deze social campagne gebruik maken van: @villapardoes #VillaPardoes #TikkieJijBentM

Wat krijg jij ervoor terug?

  • Je steunt een ernstig ziek kind en het hele gezin.
  • Een goed gevoel en dankbaarheid!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Villa Pardoes is jarig en tikt jou! Villa Pardoes biedt kinderen met een ernstig...