Campaign

Overstappen zorgverzekering

Briefing

Campaign expectations

Vanaf half november t/m eind december is het weer zover: hét jaarlijkse moment om je zorgverzekering kritisch tegen het licht te houden.

Graag willen we extra aandacht besteden aan de vernieuwde zorgverzekering vergelijking van Geld.nl. In deze vergelijking, die je kunt vinden op https://www.geld.nl/zorgverzekering, kunnen consumenten het grootste aanbod zorgverzekeringen vergelijken. Door een vergelijking te maken vindt de consument de zorgverzekering met de laagste premie en beste voorwaarden, passend bij de zorgwensen van de consument. Dit levert een besparing tot enkele honderden euro's per jaar op!

We willen de vergelijking graag in een relevant artikel onder de aandacht brengen, dat geheel in de stijl van jouw website geschreven is. Sterke voorkeur gaat hierbij uit naar "duurzame content", oftewel content die ook op lange termijn (voor zoekmachines) interessant is en waar na verloop van tijd nog bezoek over komt. Dat wil overigens niet zeggen dat het gehele artikel over zorgverzekeringen moet gaan. Bij voorkeur wordt er in één of twee alinea('s) de nadruk op gelegd.

Pitch met de URL van het artikel waarin jij de link wilt gaan plaatsen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Vanaf half november t/m eind december is het weer zover: hét jaarlijkse moment om je zorgverzeker...