Campaign

Zorgverzekering vergelijken

Briefing

Campaign expectations

Dé overstaptijd van het jaar komt er weer aan: Vanaf half november t/m eind december kun je weer overstappen van zorgverzekering. Dit is dus hét moment om je zorgverzekering weer eens kritisch onder de loep te nemen. Het maken van een goede vergelijking helpt je hierbij!

Per persoon is het geheel verschillend welke zorgverzekering het best aansluit op de wensen en behoeften, onze vergelijker biedt hiervoor de oplossing.

Daarom willen we graag de zorgverzekering vergelijking van Geld.nl promoten. Hierin kunnen consumenten het grootste aanbod aan zorgverzekeringen in de markt eenvoudig vergelijken en direct zien welke verzekeraar voor hun zorgwensen de beste zorgverzekering met de laagste premie biedt. Hiermee besparen consumenten tot wel €300 per jaar op de kosten van de zorgverzekering.

Graag zouden we gepromoot worden in een artikel dat geheel in jouw stijl geschreven is. Sterke voorkeur gaat hierbij uit naar "duurzame content", oftewel content die ook op lange termijn (voor zoekmachines) interessant is en waar na verloop van tijd nog bezoek over komt.

Het onderwerp van het artikel is bespreekbaar, bij voorkeur gaat het gehele artikel niet over zorgverzekeringen, maar wordt er in een bepaalde alinea specifiek aandacht aan besteed.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Dé overstaptijd van het jaar komt er weer aan: Vanaf half november t/m eind december kun je weer...