Campaign

Woonexpress - Eettafels

Briefing

Campaign expectations

Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis. Je vindt bij ons écht alles voor alle kamers van je huis allemaal onder 1 dak! We bieden je de nieuwste woontrends voor elke stijl en smaak! Je vindt bij ons complete woonkamers, topkwaliteit keukens, romantische slaapkamers, hippe kinderkamers en alles voor de studeer-/werkkamer. Maar ook fraaie verlichting, wanddecoratie, badkameraccessoires, gordijnen en de leukste woonaccessoires. Wat je ook zoekt voor je huis...Woonexpress heeft het.

Deze campagne gaat specifiek over onze eettafels: Hier vind je alle maten eettafels voor verschillende woonstijlen, ook ronde en ovale tafels. Ga voor een tafel die bij de stijl van je woonkamer past. Dek je tafel in stijl, dat maakt het helemaal af.Je bent vrij om zelf de inhoud van de blog te bepalen. Dit kan bijvoorbeeld een blog zijn over jouw nieuwe eettafel, een inspiratieblog met eettafels die je graag zou willen hebben of tips voor het kopen van een nieuwe eettafel. We zijn benieuwd naar jouw creatieve idee!

We zijn op zoek naar een natuurlijk artikel met een link die uitnodigt om door te klikken. Dit bereik je bijvoorbeeld door het woord 'deze' voor de linktekst te plaatsen.

LET OP: er is ook een pitch voor Woonexpress over kasten. Als je daar al op hebt gepitcht, kunnen we je helaas niet accepteren voor de blog over eettafels.

Elke maand gaan wij opnieuw een aantal samenwerkingen aan, het kan dus even duren voor je een reactie ontvangt.


Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis. Je vindt bij ons écht alles voor alle kame...