Campaign

Tulp keukens

Briefing

Campaign expectations

Tulp Keukens is een écht Nederlands bedrijf, opgericht in 1977. Een merk dat in goede aarde valt bij mensen die precies weten wat ze willen: kwaliteit en maatwerk, tegen een mooie prijs. Een eigentijdse keuken vol slimme oplossingen. Stijlvol, maar ook praktisch in gebruik. Innovatief en prachtig afgewerkt in iedere denkbare kleur. Een keuken die bij je past. Bij Tulp Keukens draait het om jou want jij weet natuurlijk het beste waaraan jouw ideale keuken moet voldoen. Welke stijl, indeling, apparatuur en kleur passen bij jou? Welke Tulp-keuken spreekt je het meest aan en bloeit nóg meer op met jouw unieke inbreng? Tulp Keukens heeft werkelijk alles in huis om droomkeukens te realiseren. In de eigen fabriek in Rijssen, waar nog altijd de vaste hand en het scherpe oog van de meubelmaker regeren, draait het om oer-Hollandse kwaliteit, maatwerk en vakmanschap.

Wij zijn op zoek naar leuke inspirerende artikelen over keukens. Het onderwerp van de blog mag je zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld een blog delen met keuken inspiratie, hoe jouw droomkeuken eruit zou zien of welke verschillende soorten keukens of materialen je zou overwegen bij het kiezen van een nieuwe keuken.De blogs moeten voor eind december geplaatst worden, dus als je de blog snel kunt opleveren is dat een pré. Daarnaast is het belangrijk dat het artikel dat je schrijft een natuurlijk artikel is met een link die uitnodigt om door te klikken. Dit bereik je bijvoorbeeld door het woord 'deze' voor de linktekst te plaatsen.

Voorbeeld: In deze zin nodigt het woordje "houten keukens" niet uit om op te klikken: "Vorig jaar hebben wij een nieuwe keuken uitgezocht. We vonden vooral houten keukens erg mooi en daar hebben we uiteindelijk ook voor gekozen", In deze zin nodigt het woordje "houten keukens", in de tweede zin, wel uit om op te klikken: "We wisten al direct dat we houten keukens het mooist vonden, dus daar zijn we naar op zoek gegaan. We hebben ons op verschillende plekken georiënteerd en deze houten keukens spraken ons erg aan"

Let op: Deze campagne is doorlopend. Elke maand worden er 2 a 3 nieuwe samenwerkingen aangegaan. Het kan dus even duren voordat je pitch beoordeeld wordt.


Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Tulp Keukens is een écht Nederlands bedrijf, opgericht in 1977. Een merk dat in goede aarde valt...