Campaign

Mandemakers keukens

Briefing

Campaign expectations

Voor Mandemakers keukens zijn we op zoek naar bloggers die een leuke blog willen schrijven rondom een infographic met keukentrends voor 2019. Voor de infographic lieten we mannen en vrouwen net als op Tinder naar foto's kijken en deze liken als ze ze mooi vonden en weg swipen als ze ze niet mooi vonden. In onze test waren alleen het geen foto's van mensen, maar foto's van keukentrends!

Voor deze opdracht vragen we je om twee van de punten uit de infographic die je zelf leuk of opvallend vindt te verwerken in het artikel en daarbij te verwijzen naar de infographic op Mandemakers.nl. Uitkomsten van ons onderzoekje waren o.a.:

  • 50% van de mensen swipete witte keukens weg en 63% van de mensen vond houten keukens leuk. Hout is trending!
  • 50% van de mannen likete landelijke keukens en slechts 32% van de vrouwen. Mannen houden meer van een landelijke stijl dan vrouwen!
  • 54% van de mannen likete foto's van een fornuis tegenover slechts 36% van de vrouwen. Mannen koken liever dan vrouwen?!

Als je reageert op deze opdracht, zullen we je de infographic toesturen, zodat je hem rustig kunt bekijken.

Verder ben je vrij om het artikel in te delen hoe je zelf wilt, denk bijvoorbeeld aan een artikel over de keukentrends voor 2019 of jouw struggles met het kiezen van een nieuwe keuken

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor Mandemakers keukens zijn we op zoek naar bloggers die een leuke blog willen schrijven rondom...