Campaign

Tulp Keukens

Briefing

Campaign expectations

Wij zijn op zoek naar bloggers die een leuk inspirerend artikel over keukens willen schrijven met daarin een linkje naar Tulp Keukens. Voor de link kun je kiezen uit een link naar houten keukens, composieten keukenbladen en granieten keukenbladen. Het onderwerp van de blog mag je zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld een blog delen met keuken inspiratie, hoe jouw droomkeuken eruit zou zien of welke verschillende soorten keukens of materialen je zou overwegen bij het kiezen van een nieuwe keuken. Lijkt je dit wat? Vertel ons in je pitch wat jouw idee is voor een leuk artikel!


Het belangrijk dat het artikel dat je schrijft een natuurlijk artikel is met een link die uitnodigt om door te klikken. Dit bereik je bijvoorbeeld door het woord 'deze' voor de linktekst te plaatsen.

Voorbeeld: In deze zin nodigt het woordje "houten keukens" niet uit om op te klikken: "Vorig jaar hebben wij een nieuwe keuken uitgezocht. We vonden vooral houten keukens erg mooi en daar hebben we uiteindelijk ook voor gekozen", In deze zin nodigt het woordje "houten keukens", in de tweede zin, wel uit om op te klikken: "We wisten al direct dat we houten keukens het mooist vonden, dus daar zijn we naar op zoek gegaan. We hebben ons op verschillende plekken geori├źnteerd en deze houten keukens spraken ons erg aan"

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zijn op zoek naar bloggers die een leuk inspirerend artikel over keukens willen schrijven met...