Campaign

Q Beauty - Review een gezichtsbehandeling

Briefing

Campaign expectations

Qbeauty is een professionele schoonheidssalon en Dayspa gevestigd in Almere.

Bij schoonheidssalon Qbeauty geloven we in aandacht. Aandacht voor onze gasten en de behandelingen die wij geven. De 'Q' van Qbeauty staat dan ook voor 'Quality'. Iets wat wij als kleinschalige Dayspa in Almere beloven. Bij Qbeauty kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment, met zowel traditionele als verrassende moderne en nieuwe behandelingen. Ons doel? U zorgeloos laten genieten!

Bij Qbeauty beloven we u een complete professionele beauty ervaring door middel van gecertificeerde schoonheidsspecialistes. U kunt bij onze schoonheidssalon terecht voor losse gezichts- en lichaamsbehandelingen of een wellness arrangement. Bij al onze behandelingen staan kwaliteit, zorg, hygiëne, kennis en totale ontspanning voorop. Wij waarborgen deze kernwaarden door u te voorzien van deskundig advies, het gebruik van hoogwaardige producten en het aanbieden van een groot aanbod. Zo zit de juiste schoonheidsbehandeling voor u altijd in ons assortiment!

Voor deze opdracht zijn we op zoek naar bloggers en influencers die het fijn vinden om in de watten gelegd te worden en daar graag een review over willen schrijven. Je krijgt van ons een speciale gezichtsmassage die ervoor zorgt dat je je weer herboren voelt.

De behandeling bestaat uit:

  • Reiniging van het gelaat
  • Renovateur (corrigerende peeling)
  • Aanbrengen van het masker, afgestemd op uw huid
  • Aanbrengen verzorgende gezichts- en oogcrème
  • Duur 35 minuten

Let ophet is belangrijk dat je nog nooit eerder hebt samengewerkt met Q Beauty. Met andere woorden: er staat nog geen link naar de website op jouw website.

Dit gaat om een barterdeal, je ondergaat een heerlijke gezichtsbehandeling t.w.v. €49,-. Zodra je pitch is goedgekeurd ontvang je een unieke code waarmee je online een afspraak kunt inplannen bij onze salon in Almere.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Qbeauty is een professionele schoonheidssalon en Dayspa gevestigd in Almere.

...