Campaign

Lampidee | Landelijke lampen

Briefing

Campaign expectations

Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken in regio Rotterdam, Utrecht en West-Brabant. In 2001 is Lampidee opgericht vanuit Roobol Woontextiel, zij zijn bekend van de laminaat, tapijt en gordijnen. Het lampenbedrijf is een echt familiebedrijf waar de link vandaag de dag met Roobol nog steeds bestaat. Omdat ze zo kleinschalig zijn staat kwaliteit, uitstekende service en goed advies continu centraal, zowel online als offline. Door de jarenlange ervaring met verlichting kunnen de specialisten van Lampidee elke klant goed helpen. Het productaanbod van Lampidee is voor een breed publiek toegankelijk: voor elke woonstijl en budget is er wel wat te vinden. Meer weten over Lampidee? Lees dan op onze website er meer over: https://www.lampidee.nl/over-lampidee

De landelijke woonstijl is helemaal trendy op het moment. In verschillende woonbladen, op TV-programma's en op woonbeurzen is de landelijke look niet weg te denken. En dat is niet zo gek ook. Als je thuiskomt wil je echt even tot rust komen en deze woonstijl ondersteunt hier helemaal bij. Bij een landelijk interieur horen ook landelijke lampen. Bij landelijke verlichting staat het gebruik van echte en natuurlijke producten met een doorleefd karakter centraal. De opdracht houdt in om een inhoudelijk blogartikel te schrijven waarbij interne links gemaakt moeten worden met de volgende woorden:

  • "Landelijke lampen" linken naar https://www.lampidee.nl/lampen/landelijke-lampen
  • "Landelijke verlichting" linken naar https://www.lampidee.nl/lampen/landelijke-lampen
  • "Lampidee" linken naar https://www.lampidee.nl

Jij bent als woonblogger een enthousiaste schrijver of vlogger en hebt inmiddels een goed bereik opgebouwd onder een brede doelgroep. Inhoudelijk weet jij een leuke twist te maken voor deze opdracht; unieke, inspirerende content is key! Als je deze opdracht graag naar je toetrekt laat je weten hoe je het blogartikel vorm wil geven en geef je ook aan hoe je ervoor zorgt dat er bereik naar jouw blogartikel komt.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken in regio Rotterdam, Utrecht en West-Brabant. In...