Campaign

Reisverzekering vergelijken

Briefing

Campaign expectations

Het verschil tussen de duurste en goedkoopste reisverzekering bedraagt al snel honderden euro's per jaar. Door een vergelijking te maken op onze site vindt de consument direct de verzekeraar die in zijn of haar situatie de reisverzekering met de laagste premie biedt. Een goede vergelijking maken en de reisverzekering van je keuze afsluiten duurt slechts enkele minuten en het levert je zoals gezegd een enorme besparing op.

We zijn op zoek naar platformen die de reisverzekering vergelijking van Geld.nl willen promoten. In de reisverzekering vergelijking op Geld.nl kunnen consumenten het grootste aanbod aan reisverzekeringen eenvoudig vergelijken en direct zien welke verzekeraar de best passende reisverzekering biedt die past bij de individuele wensen van de consument. Hiermee besparen consumenten gemiddeld €150 per jaar op de kosten van hun reisverzekering!

Duurzame content

Graag zouden we gepromoot worden in een artikel dat geheel in de stijl van jouw website geschreven is. Sterke voorkeur gaat hierbij uit naar "duurzame content", oftewel content die ook op lange termijn interessant is en waar na verloop van tijd nog opgezocht wordt. Dit wordt bevorderd door in de content zoektermen op te nemen waar ook op lange termijn nog naar gezocht wordt.

Onderwerp artikel

Bij voorkeur gaat niet het gehele artikel over het afsluiten van een reisverzekering, maar wordt er in één of twee alinea('s) specifiek aandacht aan besteed. Bijvoorbeeld een artikel over voorbereidingen treffen voor je vakantie of tips voor de gaafste trip door Azië, waarbij in een specifiek deel in de content wordt ingegaan op het afsluiten van een reisverzekering.

Linkplaatsing

Deze campagne is voor het plaatsen van een link in een bestaand artikel. We ontvangen graag een link van het artikel waarin de link geplaatst zou moeten worden.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het verschil tussen de duurste en goedkoopste reisverzekering bedraagt al snel honderden euro's p...