Campaign

Service Cleaner Benzine

Briefing

Campaign expectations

Lindemann Service Cleaner Benzine zorgt voor een krachtige en grondige reiniging van het volledige brandstofsysteem. Lindemann Service Cleaner Benzine is ontwikkeld om vervuiling binnenin de motor te verwijderen. Geadviseerd wordt om dit product ongeveer 1 keer per jaar te gebruiken, of bijvoorbeeld bij elke servicebeurt. Het jaarlijks reinigen van het brandstofsysteem met deze krachtige Service Cleaner resulteert in een stillere en zuinigere auto. Voordelen:

  • Reinigt het gehele brandstofsysteem grondig
  • Hoeft maar jaarlijks toegepast te worden
  • Verlaagt het brandstofverbruik
  • Vermindert motorlawaai


Aangezien we graag werken aan onze naamsbekendheid, zijn we opzoek naar Instagram Influencers die 1 of meerdere posts maakt met onze Lindemann Service Cleaner Benzine. Dit product reinigt het gehele brandstofsysteem wat zal resulteren in een gunstiger brandstofverbruik en een soepeler draaiende motor. Dit product dient 1x per 5000km of jaarlijks toegevoegd te worden.

We zijn bij voorkeur opzoek naar een auto gerelateerde Influencer met de doelgroep: mannen van 25 jaar of ouder. Wellicht is het interessant om een kortingscode toe te voegen. Dit kunnen we aanbieden, afhankelijk van de bijkomende kosten. Het betreffende product wordt gratis naar jou verstuurd.


Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Lindemann Service Cleaner Benzine zorgt voor een krachtige en grondige reiniging van het volledig...