Campaign

Nieuwenhuis Keukens

Briefing

Campaign expectations

Nieuwenhuis keukens is al 40 jaar lang dé keukenspecialist in Noord-Nederland. Je vindt bij ons een ruim aanbod in keukens en kunt je keuken geheel naar wens samenstellen. Of je nou houdt van modern, landelijk of klassiek! Voor Nieuwenhuis hebben we op dit moment een campagne waarbij we graag de samenwerking aan willen gaan met verschillende bloggers! 

Wij zijn op zoek naar bloggers die een leuk inspirerend artikel over keukens willen schrijven met daarin een link naar Nieuwenhuis keukens. De link zal gaan naar de pagina over landelijke keukens, houten keukens of industriële keukens. De exacte link en anchor tekst worden in overleg bepaald. Je bent vrij om de inhoud het artikel zelf te bepalen! Bijvoorbeeld een blog over de materialen die jij graag in je nieuwe keuken zou willen gebruiken, over hoe jouw droomkeuken eruit ziet of waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe keuken. Lijkt je dit wat? Vertel ons in je pitch wat jouw idee is voor een leuk artikel over keukens.

Het is belangrijk dat het artikel dat je schrijft een natuurlijk artikel is met een link die uitnodigt om door te klikken. Dit bereik je bijvoorbeeld door het woord 'deze' voor de linktekst te plaatsen.

Voorbeeld: In deze zin nodigt het woordje "houten keukens" niet uit om op te klikken: "Vorig jaar hebben wij een nieuwe keuken uitgezocht. We vonden vooral houten keukens erg mooi en daar hebben we uiteindelijk ook voor gekozen", In deze zin nodigt het woordje "houten keukens", in de tweede zin, wel uit om op te klikken: "We wisten al direct dat we houten keukens het mooist vonden, dus daar zijn we naar op zoek gegaan. We hebben ons op verschillende plekken georiënteerd en deze houten keukens spraken ons erg aan". Die tweede zin is waar we naar op zoek zijn.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Nieuwenhuis keukens is al 40 jaar lang dé keukenspecialist in...