Campaign

Whoppah. Eersteklas marktplaats.

Briefing

Campaign expectations

Wij zijn Whoppah een nieuwe eersteklas marktplaats. Twee weken geleden gelanceerd. Op Whoppah vindt én verkoop je bijzondere sculpturen en schilderijen. Het first class aanbod wordt altijd geselecteerd door onze experts. Ontdek Whoppah en verwonder je elke dag over onze schatkamer met unieke items voor thuis.


Wat is WHOPPAH?

 • De slimme marktplaats voor first class tweedehands spullen in huis
 • Van kunst tot de kinderkamer en van antiek tot modern design. Je kunt het vinden op het nieuwe platform Whoppah!
 • De nieuwe marktplaats biedt kopers en verkopers gebruiksgemak en - belangrijk - een selectief assortiment.
 •  Innovatieve toepassingen zoals 'chatbots', je kunt in de app video’s opnemen van de spullen die je wil verkopen (wel zo transparant) en je kunt zoeken aan de hand van een foto

Graag zien wij zoveel mogelijk Instagram posts over Whoppah met als insteek:

 • Er is een nieuwe marktplaats voor eersteklas tweedehands items.
 • De oplossing: alle mooie kwalitatieve tweedehands interieur items op één plek
 • Mooie items voor in huis aanschaffen zonder uren op Marktplaats of bij antiquairs rond te struinen; 
 • Makkelijk zoeken en vinden (bijvoorbeeld zoeken aan de hand van een foto)
 • Veilig shoppen
 • En bezorging mogelijk.
 • High end tweedehands interieur en kunst shoppen via een app

Ons doel:

 • Downloads van de app
 • Verkopers aanspreken - zorgen dat mensen advertenties aanmaken van hun mooie items
 • Kopers - mensen stimuleren mooie items op Whoppah te kopen

Plaats je je post door in je Stories? Dan graag linken naar: IOS: https://itunes.apple.com/nl/app/whoppah/id1458122175?mt=8 / Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whoppah / www.whoppah.com

Meer informatie? Lees dan wat de diverse media over ons heeft gepubliceerd:

https://www.vogue.nl/living/a27566800/whoppah-app-design-interieur/

https://www.elle.com/nl/interieur/a27555135/whoppah-online-marktplaats/

https://www.beaumonde.nl/lifestyle/hier-vind-je-de-beste-tweedehands-designer-interieuritems

https://www.bartsboekje.com/nieuwe-exclusieve-marktplaats-whoppah/

https://www.telegraaf.nl/financieel/3658300/marktplaats-voor-exclusieve-tweedehands-woonitems

Inspiratie en input nodig voor je post? Download hier je beeldmateriaal: https://whoppah.com/nl/pers / https://www.youtube.com/watch?v=Al3KQ6Q_gUs

Voor meer informatie en inspiratie delen we graag het volgende persbericht:

Whoppah, de nieuwe online marktplaats voor eersteklas tweedehands in huis.

Design parels scoren via slimme technologie. Amsterdam, 21 mei 2019 - Vandaag is Whoppah, de slimme marktplaats voor eersteklas spullen in huis, gelanceerd. Whoppah, opgericht door serial entrepreneur Thomas Bunnik en zijn partner Evelien Remmelts, brengt een overwegend offline markt van hoge kwaliteit interieur online en biedt gebruiksgemak. Van kunst tot de kinderkamer en van antiek tot modern design. Naast een particulier handelsplatform voor tweedehands interieur, is Whoppah er voor zakelijke gebruikers zoals antiekwinkels en internationale kunst- en meubel handelaren. Woonwinkels kunnen er hun online verkochte retouren en showroommodellen verkopen. Dit sluit aan bij de noodzaak om te verduurzamen en hergebruik van goederen te stimuleren. Met innovatieve toepassingen zoals zoeken aan de hand van een foto, video's in de advertenties, een chatbot en deur tot deur verzekerd transport introduceert Whoppah een new generation marktplaats.

High end interieur items voor in huis. Wat kan je vinden op deze nieuwe marketplace? Hoge kwaliteit tweedehands vintage design items van bekende merken zoals Charles Eames, Artifort en Philippe Starck en bijzondere handgemaakte objecten zoals sculpturen en schilderijen. Thomas Bunnik, CEO en medeoprichter:

“Whoppah draait om kwaliteit, vindbaarheid en betrouwbaarheid. Op bestaande marktplaatsen is het lastig om snel goede kwaliteit en bijzondere items te vinden. Ons team bewaakt de kwaliteit en selecteert unieke items zodat kopers met de app eenvoudig toegang hebben tot een schat aan bijzondere objecten voor thuis.”

Designstoel op Pinterest in een paar clicks thuis. Het online zoekproces naar interieur vondsten wordt eenvoudig gemaakt met technologische innovaties zoals items in foto’s automatisch herkennen. Een mooi interieur item gezien op Pinterest, een blog of in een magazine? Eindelijk vind je gemakkelijk die echte designlamp zonder lang te hoeven scrollen. “Als je ergens een mooie stoel tegenkomt, maak er dan een foto van en upload deze in de app. Je ziet dan gelijk of we de stoel of iets vergelijkbaars te koop hebben”, aldus Bunnik. Ook heeft Whoppah een chatbot die de communicatie tussen koper en verkoper eenvoudiger maakt. Whoppah handelt betalingen veilig af binnen de app en biedt ook deur tot deur verzekerd transport. Hiermee wil Whoppah tweedehands shoppen net zo eenvoudig maken als nieuwe aankopen doen.

Passend verkoopkanaal. De nieuwkomer biedt voor zowel de consument als voor designwinkels, meubelmakers, kunstenaars, antiquairs en internationale interieur handelaren een online verkoopplatform voor hoge kwaliteit. Bunnik: “Nederland is wereldwijd een belangrijke hub als het gaat om de handel in design- en interieur items. Daarnaast zijn veel bijzondere kunstenaars op zoek naar een passend online verkoopkanaal waar ze de juiste doelgroep bereiken. Met Whoppah sluiten we hierop aan en bieden we hen een online verkoopkanaal waar de kwaliteit wordt gewaarborgd en zij eenvoudig hun items direct kunnen verkopen in een passende omgeving.”

Over Whoppah. Whoppah is een slimme marketplace voor eersteklas tweedehands items voor thuis. De app is te downloaden via de App Store en Play Store. De startup is mede opgericht door serial entrepreneur Thomas Bunnik, bekend als oprichter van online vermogensbeheerder Pritle, en zijn partner Evelien Remmelts. Whoppah is gefinancierd door de founders en een groep ervaren ondernemers met een sterke achtergrond in interieur, technologie, e-commerce en finance. Whoppah heeft de ambitie om binnen een half jaar uit te breiden binnen Europa. “We onderzoeken ook waar we het beste kunnen starten in Azië”, aldus Bunnik.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zijn Whoppah een nieuwe eersteklas marktplaats. Twee weken geleden gelanceerd.