Campaign

MineTan

Briefing

Campaign expectations

Als een van de leiders in de zelfbruiner branche, zijn MineTan producten speciaal ontworpen om professionele resultaten te leveren. Het gehele assortiment MineTan producten bevat hoogwaardige ingrediënten die veganistisch en PETA-vriendelijk zijn. Deze parabenenvrije formules bevatten voedende elementen zoals arganolie, avocado-olie, kokosolie, kokoswater en karitéboter, evenals hydraterende antioxidanten en 100% natuurlijke DHA. Met deze hoogwaardige ingrediënten heb je geen last van nepgeur en, beter nog, geen oranje teint.

De formules van MineTan worden voortdurend aangepast en geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat u altijd op het laatste op het gebied van de bruiningstechnologie kunt rekenen. Gedreven door de behoeften van klanten en veranderende markttrends heeft MineTan's constante innovatie geresulteerd in revolutionaire nieuwe zelfbruiner producten. Dit omvat 's werelds eerste kokosnootwater gebaseerde bruiningsproducten voor een uiterst hydraterende en langdurige bruine teint, draagbare en professionele spray tan kits ontworpen voor thuisgebruik, en zonloze bruiningsoplossingen op maat van verschillende huidtinten.

MineTan producten zijn geformuleerd met eindeloze combinaties om uw tint aan te passen en moeiteloos een vlekkeloze bruining te creëren. Van professionele zelfbruiners met een snelwerkende formule tot professionele spray tan oplossingen die spray tan naar jou huis haalt, MineTan heeft een product voor elke soort bruiner.

Graag gaan wij de samenwerking aan met meerdere beauty en fashion bloggers / websites die een blogpost kunnen schrijven over het gebruik van zelfbruiners en benoemen hierin specifiek MineTan.


Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Als een van de leiders in de zelfbruiner branche, zijn MineTan producten speciaal ontworpen...