Campaign

Piet Klerkx banken

Briefing

Campaign expectations

Piet Klerkx heeft een breed aanbod en een zeer ruime keuze in stijlen en merken. Een eigentijdse en trendy collectie met meubels en woonaccessoires voor iedereen en elk budget. Een bank vormt het middelpunt van de woonkamer en bepaalt voor een groot deel de gehele uitstraling van het interieur. Daarnaast is de bank een plek om heerlijk tot rust te komen na een lange dag. Zitcomfort heeft daarom ook hoge prioriteit in de ontwikkeling van onze banken. Bovendien zijn er bankstellen in alle soorten en maten in de collectie. Van loveseats tot hoekbanken en van kleurrijke eyecatchers tot echte klassiekers. Bij Piet Klerkx zijn er zitbanken in alle formaten te vinden, voor het gehele gezin of voor u en uw partner.

We zijn op zoek naar leuke (interieur)bloggers die een artikel willen schrijven over het uitzoeken van een nieuwe bank, met uiteraard een link naar de website van Piet Klerkx. Je bent geheel vrij in hoe je het blog insteekt maar moet wel natuurlijk overkomen: het advertentiegehalte mag er niet af druipen. De link moet uitnodigen om op te klikken en mag niet uit de lucht vallen.

Dus niet: "Vorig jaar hebben we een bank gekocht en daar zijn we nu nog heel blij mee"

maar wel: "Vorig jaar hebben we ons online geori├źnteerd en vonden we een prachtige collectie banken." (Niet het beste voorbeeld, maar daar zijn jullie gelukkig een stuk beter in ;-)

Let op: Elke maand gaan wij opnieuw een aantal samenwerkingen aan, het kan dus even duren voor je een reactie ontvangt.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Piet Klerkx heeft een breed aanbod en een zeer ruime keuze in stijlen en merken. Een eigentijdse...