Campaign

Omapost op vakantie

Briefing

Campaign expectations

Met Omapost stuur je snel en gemakkelijk een écht kaartje, waar je op dat moment ook maar bent - dus ook op vakantie -. Ik begon Omapost omdat ik iets wilde hebben om het met mijn opa en oma over te hebben. Nu sturen elke week mensen hun opa, oma of iemand anders (mensen gebruiken het vaak ook om foto's van hun kind naar hun eigen ouders te sturen) een kaartje met daarop een eigen foto en tekstje. En dat maken we heel makkelijk. Niet omdat mensen lui zijn, maar omdat we een kaartje als een middel zien. Om meer en beter contact te hebben. Zodat je niet vergeet om een kaartje te sturen.

Juist tijdens de vakantie is het leuk om een kaartje naar je eigen opa en oma of naar de grootouders van je kind te sturen. Deze campagne is bedoeld om meer aandacht te vragen voor het feit dat je Omapost juist ook tijdens de vakantie of op je vakantiebestemming kunt gebruiken.

De opdracht is als volgt: Schrijf een leuk artikel over het versturen van een kaartje tijdens de vakantie en publiceer het artikel op je blog, een vlog op YouTube kan dezelfde boodschap bevatten net als een post op Instagram. Wil je een combinatie van deze kanalen gebruiken, pitch dan met 1 kanaal en vermeld in je motivatie welke kanalen je allemaal gsat inzetten incl url. Als vergoeding ontvang je 10 gratis te versturen kaartjes voor jezelf en 25 tegoedcodes ter waarde van 1 kaartje die je aan je volgers uit kunt delen. Daarnaast krijg je van ons het Omapost Foto-album cadeau.

Het uitdelen van de 25 tegoedcodes voor een gratis kaartje kun je inzetten als winactie: graag zien we dat je deelnemers ons taggen en liken op Instagram of Facebook. De winnaars mag je zelf uitkiezen, het zou wel tof zijn als hjier enige interactie uit voort komt, dus stimuleer de winnaars hun prijs te delen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Met Omapost stuur je snel en gemakkelijk een écht kaartje, waar je op dat moment...