Campaign

Montèl - Banken

Briefing

Campaign expectations

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en bij Montèl kun je terecht voor de mooiste banken, stoelen, fauteuils en meer. Voor Montèl zijn we op zoek naar leuke (interieur)bloggers die een artikel willen schrijven over het uitzoeken van een nieuwe bank, met uiteraard een link naar de website van Montèl. 

Je bent vrij om de blog in te steken, zoals jij wilt. Denk bijvoorbeeld aan een blog over het inrichten van je woonkamer, meubels die je nog graag zou willen hebben of een heel ander creatief idee. Als je in de blog maar een relevant haakje kunt maken naar banken.

De link naar Montèl dient op een natuurlijke manier verwerkt te worden in het artikel. In deze zin komt de link bijvoorbeeld NIET natuurlijk over: "Vorig jaar hebben we een bank gekocht en daar zijn we nu nog heel blij mee". Maar in deze zin WEL: "Vorig jaar hebben we ons online georiënteerd en vonden we deze prachtige collectie banken. We hebben ons verdiept in de verschillende mogelijkheden en uiteindelijk een keuze gemaakt voor .." etc.

LET OP: er is ook een pitch voor Montèl over relaxfauteuils. Als je daar al op hebt gepitcht of een blog voor hebt geschreven, kun je helaas NIET ook nog een blog schrijven over relaxfauteuils. Pitch je wel op deze campagne dan wordt je pitch direct afgewezen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en bij Montèl kun je terecht voor de moois...