Campaign

Horrify Into the Dark

Briefing

Company description

Horrify is de engste en spannendste streamingdienst van de Benelux. Horrify biedt een communityhub voor horrorfans en thrillseekers: een plek van samenkomst voor mensen met passie voor spanning, suspense en het macabre.

Onze doelstellingen zijn: Onbeperkte content voor iedereen met een (morbide) interesse voor mysterie, moord en het macabre. (Horror en thriller). We bieden een exclusief, uniek en divers aanbod (Verborgen parels, cult, recent releases en classics) en Horrify als communityhub voor haar abonnees (= de ‘buzzfeed’ voor de horror en thriller) 

Onze doelgroep:

  • Horrorfans en hun passie voor horror. Het horrorgenre heeft een grote, hechte en betrokken fanbase in Nederland. Horrify wil op deze doelgroep inspringen door hen een eigen platform te bieden. 
  • De horror doelgroep bestaat voor 52% uit mannen en 48% uit vrouwen en zijn in de leeftijd van 25-45 jaar. 
  • Er is sprake van een hecht gemeenschapsgevoel en een gedeeld imago onder deze doelgroep: horrorfans vinden zichzelf ‘stoer’ omdat ze dit genre leuk vinden. 
  • De groep is veel online actief door de relatief jonge leeftijd. Een deel van hen is fanatiek met het horrorgenre bezig, niet alleen in het kijken van films, maar ook in het verzamelen van merchandise en in het lezen en discussiëren over hun favoriete genre. We willen inspelen op dit gemeenschapsgevoel en hun online activiteit door Horrify naast streamingdienst ook via Facebook, Instagram en blog te laten fungeren als een communityhub voor horrorliefhebbers.
  • Het is een doelgroep met gemeenschapsgevoel. Betrokken. Laten van zich horen (reviews). Nerds, geeks, goths. 
  • Onze doelgroep houdt van The Large, De Nachtvlinders, Veronica's Superguide, Vice, Walibi Fright Night, Dutch Comicon, Horror Night Kinepolis, FunX, Halloween, FOX, Game Mania 
  • Websites met dezelfde interessers: large.nl, denachtvlinders.nl, superguide.nl, kinepolis.nl/horrornight, pepper.com, veronica

Trefwoorden die bij Horrify passen zijn : horror, horrorfilm, horrorfilms, thriller, horrorfan, horrornerd, paranormal, slasher, zombies, zombie, weerwolf, vampier, splatter, mysterie, suspense, pulp, cult, occult

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share


Graag gaan we de samenwerking aan met influencers die een gelijke doelgroep hebben als...