Campaign

Qatar Airways x Langkawi

Briefing

Company description

Qatar Airways is recent begonnen met vliegen op een nieuwe bestemming: Langkawi, Malaysia. Wie een heerlijke tropische bestemming zoekt is op Langkawi een tevreden mens. Omringd door kristalhelder water, ongerepte stranden en jungle is dit een waar paradijs op aarde. In totaal kent het 478 vierkante kilometer grote Pulau Langkawi 99 eilanden. Ondanks de populariteit van deze regio zijn het eilanden met charme waar de lokale tradities bewaard zijn gebleven.

Graag vertellen we je waarom je deze mooie bestelling het best kunt bereiken met Qatar Airways en geven we je wat meer informatie:

  • Vlieg met Qatar Airways naar Langkawi, Maleisië.
  • Qatar Airways is uitgeroepen tot World’s Best Airline (Skytrax 2019)
  • USPs: comfortabel vliegen, 4000 entertainment opties aan boord (de nieuwste series & films!), veel beenruimte in Economy Class (net alsof je premium class vliegt), heerlijke maaltijden en vriendelijke crew aan boord.
  • Als je via qatarairways.com boekt is je baggage altijd inclusief en kan je gratis je stoel(en) selecteren = geen extra kosten!
  • Op de terugreis vanuit Langkawi hebben passagiers een stopover van 8 uur in Doha. Graag in het artikel vermelden dat ze hun vakantie kunnen verlengen in deze opkomende stad. Twee vakanties voor de prijs van één!
  • Verleng je vakantie met een stopover in Doha, eenvoudig te regelen via qatarairways.nl > als je je vlucht boekt krijg je de optie "Add a stop in Doha".


Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Met deze campagne willen we onder jouw bezoekers en volgers onze nieuwe bestemming promoten en Qa...