Campaign

Spanje - SRC Reizen

Briefing

Company description

Wij zijn een Groningse touroperator die al 36 jaar culturele reizen organiseert. Ons aanbod bestaat uit mooie groepsreizen, individuele fly drives en privéreizen met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen, waaronder het heerlijke Spanje. Tijdens onze reizen willen wij onze gasten méér van de wereld laten ontdekken. Op een SRC-reis komen dan ook niet alleen de highlights voorbij, maar ook de onbekende parels. Door de enthousiaste verhalen van getalenteerde reisleiders en gidsen komt de cultuur van het vakantieland echt tot leven!

Wie zijn onze gasten? SRC Reizen richt zich op de cultureel geïnteresseerde reiziger, van 50 jaar en ouder. Alleenstaanden of oudere (echt)paren zonder kinderen of “empty nesters” vormen de meerderheid van onze klanten. Over het algemeen behoren onze gasten tot het welstandige deel van Nederland en hebben zij een bovenmatige interesse in kunst, cultuur en theater. Veel van onze klanten lezen de krant, bezoeken graag musea en theater en pakken regelmatig een boek.

SRC Reizen in het kort:

- De mooiste reisroutes

- De beste reisleiders en gidsen

- Héél veel is bij de reissom inbegrepen

- Goede prijs-kwaliteitverhouding

- Vele tevreden reizigers

- Al 36 jaar betrouwbaar 

Méér zien tijdens onze reizen. Cultuur is natuurlijk een breed begrip en wij laten onze gasten de cultuur dan ook in de breedste zin van het woord ontdekken. Van kunst tot lekker eten en van architectuur tot prachtige natuur: tijdens onze reizen komt het allemaal aan bod. De meeste SRC-reizen zijn rondreizen, juist om zoveel mogelijk van een land te kunnen zien en ervaren. Als dat betekent dat er een stukje omgereden moet worden, een extra hotelovernachting of een binnenlandse vlucht in het reisprogramma toegevoegd wordt, of dat het beter is om geen 'rondje' te maken, maar juist een andere luchthaven te kiezen voor de terugvlucht, dan regelen we dat! Alles om onze reizigers een zo mooi en bijzonder mogelijke ervaring te bieden.

Wat mogen onze gasten verwachten? Al meer dan 36 jaar heeft SRC bij de ontwikkeling van haar reizen één uitgangspunt: we leveren een mooie reis voor een eerlijke prijs. Deze reis is (of lijkt) dan in veel gevallen niet de goedkoopste, maar onze gasten krijgen wel waar voor hun geld: er is heel veel inclusief in de reissom, de reis heeft een kwalitatief zeer goed excursieprogramma en er wordt samen gewerkt met ‘A-partners’, zoals gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en goede (meestal middenklasse) hotels. De verhouding tussen de kwaliteit en de prijs klopt: gasten betalen voor een kwaliteitsmerk en krijgen ook een kwalitatief zeer goede vakantie! En mocht SRC een toch keert een steekje laten vallen, dan lossen we dit zeker naar tevredenheid van de gasten op!

Vele tevreden reizigers! Wij mogen veel complimenten ontvangen van onze reizigers. En die tevredenheid van de gasten is ook weer te geven in cijfers. Veel mensen die met SRC op reis zijn geweest, zo’n 69%, doen dat minstens nog één keer weer! Daarnaast beoordelen onze reizigers SRC gemiddeld met een 8,8 (2019) op de onafhankelijke site Trustpilot.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Ben jij, net als wij, gek op Spanje? Dwaal je graag urenlang door schilderachtige straatjes in de...