Campaign

HairLust Barterdeal

Briefing

Company description

We maken natuurlijke haarproducten die helpen bij een gezondere en snellere haargroei. Haaruitval en kaalheid zijn vaak een gevoelig onderwerp, en wij zetten ons in dit bespreekbaar te maken!

Biologisch, vegan & cruelty free:

We houden van de natuur en van wat de natuur voor ons haar kan doen! In al onze producten vind je natuurlijk ingredi├źnten die speciaal zijn gekozen 

Innerlijke & uiterlijke haarverzorging

Het belang van innerlijke haarverzorging wordt door veel vrouwen en mannen vergeten. Bij ons gaan innerlijke en uiterlijke haarverzorging hand in hand: ze vullen elkaar perfect aan. 

HairLust voegt vitale vitaminen, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen toe aan zowel de haarfollikels als haarlokken middels voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Op die manier zorgt HairLust voor zowel de binnen- als buitenkant van het haar, wat effectief op elkaar aansluit voor optimale resultaten.

Scandinavische producten. HairLust is een Deens merk met een specifieke focus op de speciale behoeften van mannen en vrouwen met betrekking tot voeding, levensstijl, klimaat en haarverzorging. HairLust kan door iedereen gebruikt worden, ongeacht het type haar of haarkleur.


Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Graag gaan wij de samenwerking aan met influencers en publishers die de waarde inzien van deze ha...