Campaign

Scootmobielen

Briefing

Company description

Een scootmobiel is een voertuig met 3 of 4 wielen, speciaal voor mensen die niet goed ter been zijn of beperkingen hebben. Heb je lichamelijke klachten, of ben je invalide of minder valide, dan is een scootmobiel dé uitkomst. Zo kun je jezelf toch eenvoudig verplaatsen zonder dat je afhankelijk bent van andere mensen. Gomax scootmobielen kunnen wij zelfs naar wens aanpassen!

Een andere benaming voor scootmobiel is gehandicaptenvoertuig of elektrische driewieler of elektrische vierwieler. Je hoeft niet gediagnosticeerd te zijn om zo’n voertuig te besturen want iedereen mag er gebruik van maken! Een verzekering, instantie, of de gemeente raadplegen voor de aanschaf is niet nodig want bij ons kun je ze gewoon kopen, zelfs met een of meerdere aanpassingen!

Met een scootmobiel mag je op het voetpad rijden wanneer je niet sneller rijdt dan 6 kilometer per uur. Ook mag je op het fietspad rijden, en wanneer het fietspad zich op de rijbaan bevindt, dan mag je ook daar rijden In tegenstelling tot een brommer of scooter, heb je voor scootmobielen geen rijbewijs nodig en zijn er dus ook geen rijlessen vereist. De besturing is heel eenvoudig want omdat er 3 of 4 wielen aanwezig zijn hoef je geen voet aan de grond te zetten om te voorkomen dat je omvalt. Je kunt gewoon rustig plaatsnemen en gas geven om vooruit te komen. Achteruit rijden is ook geen enkel probleem. Zo kun je dus eenvoudig keren en steken om op de plek te komen waar je naartoe wilt.

Een scootmobiel hoeft alleen WA verzekerd te zijn. De verzekering is goedkoper dan die van een snorfiets of bromfiets. De verzekering kun je ook via ons regelen. Wij bieden al het gemak onder één dak!

Bij ons kun je 3 verschillende Gomax scootmobielen kopen.

  • Gomax LX, 3 wielen, 45km per uur op benzine. Helm dragen niet nodig.
  • Gomax Fast, 3 wielen, volledig elektrisch en kan tot 25km per uur rijden
  • Gomax Pride, 3 wielen, volledig elektrisch en kan tot 25km per uur rijden

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Graag werken wij samen met websites die relevante content bieden. Een link in een bestaand, relev...