Campaign

Printservice ivm het coronavirus

Briefing

Company description

Mag jij het huis niet uit, omdat je thuis moet werken, vatbaar bent voor het virus of besmet bent? Nu er de laatste dagen flinke maatregelen zijn getroffen door het kabinet om verdere besmettingen te voorkomen zitten veel mensen thuis om welke reden dan ook. Via social media worden er verschillende oproepen geplaatst om mensen te helpen met bijvoorbeeld het uitlaten van de hond, het ophalen van boodschappen of het ondersteunen van de mensen die vatbaar zijn. Allemaal mooie gebaren! <3

We zien dat mensen een printer nodig hebben, omdat ze vanuit huis moeten werken. Printers worden schaars en wij kunnen geen duizend printers opsturen, maar wel kunnen wij de printjes afdrukken. Uiteraard voor niks.

Wij van Alleeninkt.nl willen de mensen helpen die verplicht thuis moeten zitten. Dus werk jij momenteel thuis en heb je geen printer, maar moet je wel documenten printen? Geen nood, wij zijn er voor je! Wij sturen gratis al je printjes op via de post.

Dit kan van alles zijn:

  • Documenten voor je werk
  • Puzzel voor 's avonds op de bank
  • Kleurplaten voor de kids
  • Noem maar op!
  • Inspiratie: https://sudoku.cba.si/nl/

Mail sturen

Stuur eenvoudig een mailtje naar info@alleeninkt.nl en voeg het document toe als bijlage. Laat ook de volgende gegevens achter:

Onderwerp van de mail: Printservice

  • Afleveradres
  • Kleur of zwart-wit
  • Hoe vaak het document geprint moet worden
  • Graag in PDF bestand

!Vergeet het document niet als bijlage toe te voegen!

Privacy: Met alle documenten en gegevens gaan we disreet om. We zullen geen bestanden bekijken of lezen. 

Steun het Rode Kruis: Deze service is volledig gratis. Vind je dat deze service wat waard is, en wil je toch een gift doen? Doneer dit dan aan het rode kruis via de volgende knop op onze pagina: https://www.alleeninkt.nl/news/item/printservice-ivm-het-coronavirus/

______________________________

Persbericht

Coevorden, 16 maart 2020

Webshop start gratis printservice voor mensen in quarantaine en steunt daarmee het goede doel

Niemand kan er meer omheen. De impact van het Coronavirus is groot. Veel mensen gaan de deur niet meer uit en werken nu vanuit huis. Ook Alleeninkt.nl in Coevorden merkt de impact van de maatregelen die zijn getroffen door de regering.

De aanvraag naar printers is gestegen nu mensen thuiszitten. De voorraad slinkt en mensen zitten thuis zonder dat ze kunnen printen. Nick van Klinken en Daniël Keute hebben daarom een oplossing bedacht: “Op onze locatie hebben wij voldoende printers staan om mensen te helpen. We kunnen geen duizend printers versturen maar wel duizenden printjes maken en deze per post versturen. Natuurlijk binnen de grenzen en mogelijkheden die er zijn.” 

Alleeninkt.nl vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen aan dit maatschappelijke probleem. Daarom wordt deze printservice voor het afdrukken van documenten gratis aangeboden. Dit kunnen dringende zaken zijn voor officiële instanties, maar ook een kleurplaat voor de kinderen is van harte welkom. 

Klanten die documenten afgedrukt willen hebben kunnen een e-mail sturen naar de klantenservice van Alleeninkt.nl. Er zal uiterst zorgvuldig omgegaan worden met de inhoud en zal verder niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.  

Wie gebruik maakt van deze service wordt gevraagd om een vrije donatie te doen aan het Rode Kruis. Het Rode Kruis heeft onze steun in deze periode hard nodig. Een ander goed doel kan natuurlijk ook. Just Pay it forward.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Liefde! Wij hebben zelf niet het bereik om mensen te helpen maar wel de service.