Campaign

Sexy Sins

Briefing

Company description

Sexy Sins is de jongste online-aanbieder op het gebied van sextoys, maar daarmee ook de meest innovatieve. Ons streven is om alle taboes rondom sextoys te doorbreken en de speeltjes beschikbaar te maken voor iedereen. Of je nu man of vrouw bent, het liefst alleen van je speeltjes geniet of dat liever samen met je partner doet en of je al een grote collectie toys bezit of bij ons komt om je allereerste speeltje uit te zoeken. 

Sextoys zijn geweldig en daarom zijn wij van mening dat iedereen het verdient om ervan te kunnen genieten. Wij zullen er dan ook alles aan doen om onze klanten snel en betrouwbaar van de beste speeltjes te voorzien en wij staan altijd klaar om te helpen bij het vinden van het meest geschikte speeltje. Zo kunnen onze klanten zorgeloos van hun nieuwe toy genieten. 

Om het bovenstaande te bereiken bieden wij uitstekende service. Zo kunnen onze klanten o.a. van ons verwachten dat alle bestelling die geplaatst zijn voor 22:30 (in het weekend voor 21:30), de volgende dag geleverd worden, dat geldt zelfs op zondag zonder extra kosten. Levering geschiedt altijd in een discrete verpakking en nooit bij de buren. En bestellingen boven de €50,- worden zelfs gratis thuisbezorgd. 

Daarnaast beschikken wij over een zeer uitgebreid assortiment dat door ons team zorgvuldig wordt geselecteerd zowel op kwaliteit, als natuurlijk ook op genotsniveau. Zo kunnen onze klanten er altijd vanuit gaan dat alles wat zij bij ons kopen ook naar volle tevredenheid zal functioneren!

Maar we snappen natuurlijk ook dat zo een uitgebreid assortiment kan zorgen voor verwarring en keuzestress. Daarom hebben wij iedere dag van de week een zeer kundige klantenservice klaarstaan om onze klanten van advies te voorzien bij het maken van een keuze of antwoord te geven op welke andere vraag dan ook. Maar ook na de koop zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar indien er vragen zijn over de nieuwe toy. 

Maar het meest geweldige is nog dat wij onze toys aanbieden tegen de laagste prijs. Bovendien hebben we altijd kortingsacties lopen op verschillende productgroepen, dat betekent dus nog meer korting bovenop die laagste prijs!

Al met al maakt dit alles dat Sexy Sins op dit moment de nummer 1 online seksshop van Nederland is!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zijn op zoek naar bloggers die een kort artikel zouden willen schrijven over onze webshop en...