Campaign

Hotelaanbiedingen.com

Briefing

Company description

Hotelaanbiedingen.com is opgericht in 2010 als verzamel website van vele populaire hotels in Nederland. Elke dag zoeken wij naar de aanbiedingen en arrangementen. De website is opgericht uit een bepaalde vraag uit de markt. Er zijn een hoop websites die je zal vinden als je zoekt op “hotel aanbiedingen“, echter vind je er 9 van de 10 keer niet wat je zoekt. Daar willen wij verandering in brengen met Hotelaanbiedingen.com.

Er zijn tal van boekings-websites waar je een hotelkamer kan boeken. Echter zijn er ook websites met bepaalde hotel aanbiedingen en hotel arrangementen. Het aanbod van deze selecte websites zul je terug vinden op onze website.

Onze missie: Het doel van Hotelaanbiedingen.com is ervoor te zorgen om bezoekers te informeren en kennis te laten nemen van verschillende opties voor een hotel overnachting. Via onze website kan iedereen ontdekken waar je hotel arrangementen en hotel aanbiedingen kan vinden. Middels onze website proberen we het vergelijken van hotel arrangementen bereikbaar te maken voor iedereen.

Hotelaanbiedingen.com is de enige website waar je de échte hotel aanbiedingen vindt.

  1. Alle hotel aanbiedingen verzamelen en omrekenen naar prijs p.k.p.n en inclusief boekingskosten.
  2. Duizenden aanbiedingen en arrangementen bundelen bij de juiste hotels.
  3. Door ons unieke algoritme kunnen we echte hotel aanbiedingen tonen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Een duidelijke en goede website maken die bezoekers weten te waarderen hebben we inmiddels. Echte...