Campaign

Help mee om 500 relaties te redden!

Briefing

Company description

Bij de kindertelefoon komen dagelijks honderden berichten binnen van kinderen die zich zorgen maken over hun ruziënde ouders. Ook op relatievlak is deze coronacrisis een snelkookpan: Stellen brengen opeens lange dagen samen in huis door. Door alle stress en spanningen kan het voorkomen dat partners elkaar op de zenuwen werken. Het is onvermijdelijk dat dit gebeurd, maar wij vinden dat een coronacrisis niet mag uitmonden in een relatiecrisis.

Wij zijn Monsley. Met ons relatiehulp programma hebben we al honderden mensen geholpen om zélf een weg te vinden uit een relatiecrisis. Veel stellen kunnen dit nu niet betalen door inkomens onzekerheid. Terwijl ze het nu juist zo hard nodig hebben!  

Daarom willen we ons steentje bijdragen. We maken het voor 500 stellen mogelijk om op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met hun relatie. Dit doen we door ons volledige 12-weekse online relatiehulp programma bijna gratis weg te geven. Normaal vragen we (website) een prijs van €375 voor een volledig programma. We hebben ruimte gemaakt voor maximaal 500 deelnemers die slechts €15 (administratiekosten*) betalen. We noemen het project: 'de Monsley 500’.

We geven de plekken niet zomaar weg, dit doen we via-via. We willen dat het de juiste mensen bereikt. Natuurlijk via de leukste influencers van Nederland. Jij, dus! ;-)

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Zou jij aandacht willen bestede...