Campaign

Floop Photography

Briefing

Company description

Hoi, we zijn Floop Photography. Een startup van nog geen maand oud. We hebben een algoritme ontwikkelt om foto's 3D te maken en te printen. Zo ontstaan er prints met realistische diepte. Volgens ons is het fotoprinten 2.0. We kunnen iedere foto Floopen. Dus oude huwelijksfoto's van je opa en oma tot een selfie van je mobiel, overal rekenen we de natuurlijke diepte in uit en printen dit op speciaal lensmateriaal. Het eindresultaat is een foto die meer tot leven lijkt te komen. Onze hersenen zijn gek op het interpreteren van diepte en het opnemen van informatie, daarom kijken we vaak maar heel kort naar een foto maar blijven we veel langer hangen bij een Floop, er is gewoon meer te zien en te ontdekken.

We hebben na meer dan 10 jaar onderzoek een AI ontwikkelt dat klaar is voor de toekomst, we zijn dan ook super trots dat we het eindelijk met de wereld kunnen delen. Het is zo grappig en mooi om de reactie van mensen te zien, als ze een bekende foto opeens met diepte terug zien.

Het lensmateriaal dat we gebruiken heeft ook een bepaald retro gevoel, je kent het uit je kindertijd als die plaatjes die bewegen als je ze kantelt, maar je kunt ze dus als je heel precies print op basis van ons algorithme ook gebruiken om foto's met realistische diepte te krijgen. In tegenstelling tot die plaatjes uit je kindertijd zijn ze ook niet wazig maar gewoon heel helder. De lenzen zijn gemaakt van ECOPET en 100% recyclebaar (we gaan er echter niet vanuit dat er veel mensen zijn die foto's weggooien) maar we wilde ook niet meer nutteloos plastic aan de wereld toevoegen.

Het lastige aan onze uitvinding is dat de diepte die we printen op een platscherm zoals een mobiele telefoon of laptop helemaal niet te zien is. Je moet het met je eigen ogen in het echt zien, om de diepte te kunnen ervaren. Hierbij is onze hoop dan ook gevestigd op influencers, zei kunnen hun doelgroep vertellen wat ze zien en hoe grappig/ nieuw het is. We voegen onze dimensie toe en de influencers die van hun.

Bestellen van een Floop kan nu via onze website www.floopphotography.com. Men kan hier gewoon een foto uploaden en wij sturen de 3D variant met de post naar je op. De site werkt ook op mobiel en heeft een mogelijkheid om direct via o.a. je instagram of Flickr feed foto's te selecteren.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn opzoek naar influencers, die goed onder woorden (tekst of gesproken) kunnen brengen wat z...