Campaign

Laat je ogen laseren

Briefing

Company description

Steeds meer mensen kiezen voor een ooglaser behandeling. Dat is niet zo gek. De techniek bestaat al sinds het begin van de jaren 80. Inmiddels hebben wereldwijd miljoenen mensen een succesvolle ooglaser behandeling ondergaan. In de begindagen was er maar één methode waarmee een oogafwijking verminderd of verholpen kon worden. Maar de Ooglaser behandelmethoden en apparatuur is in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld en verfijnd.

Dutch Clinic Select combineert 20 jaar ervaring met de laagste tarieven in Nederland op het gebied van ooglaseren. Onze oogartsen hebben meer dan 40.000 ooglaserbehandelingen uitgevoerd. We hanteren de nieuwste en veiligste methoden en gebruiken de meest geavanceerde apparatuur. Klanten prijzen ons voor de persoonlijke aandacht en tijd die we voor hen nemen. Dat zie je terug in de klanten reviews op de site en op Trustpilot. Onze website is www.laatjeogenlaseren.nl. Onze artsen zijn NOG geregistreerd. Dat wil zeggen dat al onze oogartsen aan de kwaliteitsnomen voldoen om ooglaserbehandelingen deskundig en veilig uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw ogen in veilige handen zijn.

Tijdens een ooglaser behandeling wordt een minimale aanpassing in de bolling en dikte van uw hoornvlies gemaakt. Daarna kunt u weer scherp zien zonder bril of lenzen. Een ooglaser behandeling kan u van de volgende oogafwijking afhelpen; bijziendheid (myopie), verziendheid (hypermetropie) en cilinderafwijkingen (astigmatisme).

  • Voor bijziendheid wordt het hoornvlies vlakker gemaakt, zodat het licht zich op het netvlies kan richten in plaats van ervoor.
  • Bij verziendheid wordt het hoornvlies steiler gemaakt, waardoor het licht zich op het netvlies concentreert in plaats op van een punt erachter.
  • Bij astigmatisme (cilinderafwijking) wordt het hoornvlies sferisch gemaakt om ervoor te zorgen dat het licht zich op één punt op het netvlies concentreert in plaats van op veel andere.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Je schrijft een artikel vooraf (bijvoorbeeld n.a.v. het medisch vooronderzoek en over je afweging...