Campaign

Cocoa Brown Tan bij Kruidvat

Briefing

Company description

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse is een echte klassieker die nu ook in tijdelijk bij de Kruidvat en Trekpleister verkrijgbaar is. De zachte hydraterende mousse is makkelijk aan te brengen en is al na een uur lang klaar om af te spoelen. De 1 Hour Tan Mousse heeft een guide colour, dat is de bruine kleur die je direct uit de fles ziet komen. Deze guide colour helpt je om het product egaal aan te brengen en spoel je na de inwerktijd gemakkelijk weer van de huid.


  • Snelle zelfbruiner.
  • Zonder Parabenen.
  • Niet getest op dieren.
  • Prachtige kleur die tot 7 dagen zichtbaar blijft.
  • Aangename zomerse geur, ruikt niet naar zelfbruiner.


Zo gebruik je de Cocoa Brown 1 Hour Tan Mousse voor het mooiste resultaat: Bereid de huid goed voor en zorg ervoor dat als je de huid wilt scheren/waxen je dit ongeveer een dag van tevoren doet. Scrub de huid zorgvuldig zodat deze helemaal ontdaan is van dode huidcellen. Als je dit goed doet blijft je kleurtje langer zitten.

Smeer droge plekken vlak van tevoren in met wat bodylotion.

Schud de fles en gebruik altijd een tanning mitt bij het aanbrengen en werk van beneden naar boven. Smeer telkens maar een klein stukje tegelijk in en controleer regelmatig of je niks vergeten bent. Gebruik eventueel een make-up kwast om de handen, voeten en het gezicht te kleuren.

Wacht 1, 2 of 3 uur afhankelijk van het gewenste kleurresultaat. Hoe langer je de Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse laat zitten, hoe donkerder de kleur. Na 3 uur is het product volledig uit ontwikkeld en wordt hij niet bruiner. Je kunt hem dus ook bijvoorbeeld de hele nacht laten zitten.

TIP: Bij het afspoelen van de guide colour gebruik je het liefst niet te heet water en ook geen zeep. Gebruik je handen om het product van de huid te spoelen en douche zeker niet te lang.

De Cocoa Brown 1 Hour Tan is verkrijgbaar in 3 kleuren

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Je ontvangt van ons de Cocoa Brown 1 hour Tan om te reviewen. We vinden het belangrijk dat je het...