Campaign

EcoEGG: natuurlijk wasmiddel

Briefing

Company description

EcoEGG is de meest natuurlijke en milieuvriendelijke manier om jouw was te doen! Met veel verschillende geuren zorg je ervoor dat jouw was altijd heerlijk ruikt en schoon en fris uit de wasmachine en droger komt. Het assortiment van EcoEGG bestaat uit een laundry en dryer egg.

De laundry egg van EcoEGG is een volwaardige ecologische vervanger voor wasmiddel en wasverzachter. Het product is geschikt voor de gevoelige huid, het vermindert de hoeveelheid chemicalien in het water en is dermatologisch getest. Door het gebruiken van de laundry egg bespaar je tot 40 plastic wasmiddel flessen per jaar. De dryer egg van EcoEGG is een ei dat je kleren verzacht en geurt tijdens het drogen. Daarnaast zorgt het ei ervoor dat de droogtijd wordt vermindert tot 28%. 

EcoEGG is verkrijgbaar bij Plein.nl. Jouw webshop voor de dagelijkse verzorgingsproducten. Van jouw favoriet shampoo, bodylotion en make-up tot wasmiddel, luiers en zelfs alles voor je huisdier bestel je eenvoudig en voordelig bij Plein. Snel bij je thuisbezorgd en altijd voor de beste prijs. Plein is thuis in verzorging.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het liefst werken wij samen met influencers die zowel een blog/ website als Instagram hebben. Bre...