Campaign

Boerenkaas door de brievenbus

Briefing

Company description

Wij zijn de firma kaas, wij verkopen boerenkaas op abonnementsbasis, en leveren door de brievenbus: boerenkaas bij jou op de mat!

En zo doen wij dat: Gewoon ècht lekkere boerenkaas. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Eerlijk voor de boer: Wij kopen onze kaas direct bij de boer. Verser dan vers, zo smaakt de kaas het best. En we betalen er een eerlijke prijs voor. We kennen de boeren persoonlijk en werken alleen met mensen die onze liefde voor boerenkaas met ons delen. 

Proef de natuur: Boerenkaas komt niet uit een fabriek, die wordt gemaakt met de hand! De melk komt van de koeien van onze boeren. De melk gaat dagvers en rauw in het kaasbad. De smaak varieert licht gedurende het jaar. Want bij een natuurproduct hangt de smaak af van het seizoen of hoe de koe zich voelt. Dus, laat je verrassen door boerenkaas!

Het abonnement: Elke twee weken een vers stuk kaas bij jou op de mat. Onze boeren worden blij van abonnees, dan weten ze namelijk hoeveel kaas ze moeten maken. Het geeft ze ook zekerheid van een stabiel inkomen. Dat is precies waarom de firma kaas ze helpt. De firma kaas heeft een abonnement dat je altijd kan pauzeren of stopzetten. Doe je mee? 

Onze klanten vinden ons leuk vanwege het concept: boerenkaas door de brievenbus. Omdat we lokale boeren steunen. En omdat we de boer een beter prijs voor zijn kaas betalen. Onze doelgroep is eigenlijk iedereen die van kaas, koken en een eerlijke lifestyle houdt.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Breng ons product, maar vooral ook ons concept onder de aandacht: echte boerenkaas, door de briev...