Campaign

Wish shopping app barter campagne

Briefing

Company description

Ben je dol op geweldige deals? Misschien is Wish dan wel je nieuwe favoriete winkel-app. Wish biedt meer dan 100 miljoen producten tegen ongelooflijk lage prijzen. Ben jij ook fan van onze shopping app die het mogelijk maakt om simpel en snel toegang te krijgen tot de meest uiteenlopende producten. Zo kun je bij Wish terecht voor je favoriete fashion, gadgets, elektronica, keuken items, interieur accessoires, schoolspullen en nog veel meer.

Je kunt het zo gek niet bedenken of Wish heeft het en gaat zelfs nog een stapje verder. Wij hebben producten waar zelfs jij nog nooit van gehoord hebt.

Een van de grootste voordelen van Wish is dat we een zeer scherpe prijsstelling hebben. De reden hiervoor is dat wij producten voor iedereen toegankelijk willen maken en kunnen dit daadwerkelijk mogelijk maken door niet voor de snelste bezorgservice te kiezen. Het kan soms dus even duren voordat je items in huis zijn. Heb je wel sneller je producten nodig? Dan bieden wij de express items: we laten zien welke producten beschikbaar zijn voor een verzending binnen 7-10 dagen.

Conclusie: Wish is je favoriete shopping app voor daadwerkelijk alles en nog veel meer.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het liefst zien wij videocontent waarin je meerdere items reviewt. Deze zijn daadwerkelijk in onz...