Campaign

Adventkalender HINT en Bezzerwizzer!

Briefing

Wie kent ze niet, de bekende adventkalenders tijdens de feestmaanden. Je móet en wilt er een hebben om elke dag dat geluksmomentje te ervaren door het vakje open te maken. Je hebt ze in alle soorten en maten, met make-up, wijn, parfum en ga zo maar door. Voor de decembermaand willen wij graag een twist geven aan de adventkalender met gezelschapsspelletjes! Kortom: jij heb de mogelijkheid om meerdere spellen weg te geven. Op die manier creeer je je eigen adventkalender voor je volgers.

Waar zijn we naar op zoek?

Een samenwerking waarbij jij als influencer 12 dagen lang content plaatst om onze spellen HINT en Bezzerwizzer te promoten.

Hoe gaat dit dan precies in zijn werk?

Elke dag valt er het spel HINT of Bezzerwizzer te winnen. De ene dag maak je kans op het ene spel en de andere dag op het andere spel. In totaal geef je dus 12 spellen weg, 6x HINT en 6x Bezzerwizzer aan je volgers! Dit doe je door middel van elke dag een leuke prijsvraag te stellen zoals in het spel HINT. Bijvoorbeeld: Dit zoete broodbeleg is een belangrijk onderdeel van de NL'se geschiedenis (en toevallig ook van mij!), wat is het?

Wij helpen je bij het opstellen van de vragen. De vragen worden gepersonaliseerd per influencer.

Het versturen van de prijzen doen wij zelf, je geeft elke dag de winnaar door aan ons met bijbehorende n.a.w. gegevens.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share