Campaign

Black Friday kortingsactie - Kinderboeken

Briefing

Company description

Met Kinderboek & Kado bieden we ouders en grootouders een overzichtelijke webwinkel met de bekende kinderboeken en geschenkartikelen rondom deze kinderboeken. Bij boeken denken de meeste mensen vaak meteen aan Bol.com; maar met onze webwinkel hopen we dat de gebruikers ook kennismaken met de vele leuke accessoires rondom de karakters uit de kinderboeken, die (anders dan bij Bol) meteen zichtbaar zijn rond het kinderboek naar keuze.

Rondom de kinderboeken vind je op de shop speelgoed (knuffels, spellen), papierwaren (ansichtkaarten, kalenders), keukenartikelen (oa kinderservies), kinderkamerartikelen (kinderkamerbehang, muurstickers). Het assortiment is al vrij groot, maar zal in de nabije toekomst nog meer uitgebreid gaan worden. Op dit moment staan vooral de kinderboeken en accessoires voor de wat jongere kids centraal, met karakters als Nijntje, Jip en Janneke, Woezel en Pip, Kikker, Dikkie Dik etc.

We willen met deze campagne www.kinderboekenkado.nl meer bekendheid geven, en tegelijkertijd de mogelijke klanten een korting aanbieden voor de dagen rond Black Friday (te weten; vrijdag de 27e t/m maandag de 30e).

Een beetje kort dag (excuus daarvoor), maar wellicht past deze actie in jouw doelgroep, en wordt een korting gewaardeerd.

Belangrijk: de actie is 10% korting op de niet-boeken, en gratis verzending. Helaas kunnen we geen korting geven op de kinderboeken, omdat we te maken hebben met de 'Wet op de vaste boekenprijs' die geen kortingen toelaat. De boeken kunnen met deze actie dus wel gratis verzonden worden (normaal pas vanaf € 30,-)

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Een bericht of post op je blog, insta, FB met daarop een korte omschrijving van de shop en natuur...