Campaign

Persoonlijke ontwikkeling evenement!

Briefing

Wij zijn een zelfontwikkeling instituut en helpen mensen een gelukkiger en succesvoller leven te leiden. Houd jij van persoonlijke groei? Vind je een boek lezen, een video bekijken of een training bijwonen over meer uit het leven halen interessant dan kunnen wij vast veel voor elkaar betekenen!

Wij zijn een NLP instituut en bieden seminars, coaching en opleidingen aan. Onze seminars variëren van 50 tot 1000 deelnemers en met duizenden deelnemers hebben wij een fantastische tijd gehad.

Er is een seminar genaamd; Ontketen de Kampioen. Dit seminar in combinatie met Vind de Kampioen hebben we door heel het land georganiseerd en gegeven. We hebben honderden deelnemers gehad die allemaal gemiddeld €400 - €500,- per ticket betaald hebben. We hebben de afgelopen 2 jaar deze specifieke seminars niet meer georganiseerd. Maar in deze Corona tijd besloten dit seminar bijna kostenloos voor de deelnemer te geven om mensen een steuntje in de rug te bieden in deze bijzondere tijd. Dit betekent dat mensen een volle 2 daagse (op 28 en 29 november) virtuele seminar niet voor de gebruikelijke prijs van €400,- / €500,- kunnen aanschaffen maar voor €27,95,-! Deze editie zal Rutney Sluis als spreker in combinatie met Ali B als gastspreker er een fantastische interactief spektakel van maken waarin wij kunnen beloven dat deelnemers op het puntje van hun stoel zullen zitten terwijl de tijd voorbij vliegt.

Hiermee geloven wij dat we heel veel levens gaan verbeteren. Wil jij ons en je volgers daarmee helpen door deze unieke mogelijkheid met ze te delen?

Via deze link vind je de promotie pagina met meer informatie over het seminar : https://sluisnlpinstituut.org/vind-de-kampioen-online

Natuurlijk ontvang jij een gratis ticket ;). Altijd leuk om te werken aan jezelf, jouw verlangens en doelen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share