Campaign

Sanquin: Goede voornemens in januari

Briefing

Company description

Mensen van alle leeftijden hebben bloedproducten nodig, bijvoorbeeld bij de strijd tegen een ernstige ziekte zoals kanker, of bij een moeilijke zwangerschap. Andere mensen lijden aan chronische medische aandoeningen, wat betekent dat ze regelmatig bloedproducten nodig hebben om gezond en in leven te blijven. Er is vast wel iemand voor wie jij door het vuur zou gaan, iemand voor wie je zonder enige twijfel bloed zou geven.

Samen zijn we er verantwoordelijk voor dat er in Nederland altijd voldoende bloedproducten op voorraad zijn, om ziekenhuizen mee te bevoorraden en geneesmiddelen mee te maken. Je bloed bestaat uit verschillende componenten en je kunt zelf kiezen of je bloed, plasma of iets anders wilt geven. Elke donatiesoort wordt gebruikt voor verschillende medische behandelingen. Je bloedgroep en levensstijl bepalen met welke donatiesoort je het meeste kunt betekenen voor de patiënten. Voordat je bloed kunt geven, kom je eerst bij de donorarts voor een keuring. Als dat goed gaat, ontvang je vanzelf een oproep om bloed te geven.

Volgens mij hoeven wij jou niet meer te overtuigen van het belang van bloed donatie. Help jij ons om meer donoren te werven?

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het afgelopen jaar hebben veel nieuwe donoren zich gemeld bij Sanquin. Dit willen we graag in 202...