Campaign

Thuiswerken in een luxe hotelsuite

Briefing

Company description

VoorDeThuiswerkers is een platform om hotelkamers omgetoverd tot werksuite te boeken - geheel corona veilig. Want thuiswerken is voor velen uitdagend, met spelende kinderen, bellende partners en verbouwende buren. In een eigen werksuite kunnen thuiswerkers in alle rust en focus werken. Ook fijn voor de hotels die sinds de coronacrisis het moeilijk hebben.

Meer dan 250 aangesloten hotels over het hele land bieden hun werksuites per dag aan voor zeer gereduceerde tarieven. Enkele voorbeelden: Marriott The Hague; Hilton Garden Inn Leiden, Hard Rock Hotel Amsterdam American, en BOAT&CO.

VoorDeThuiswerkers is tijdens de eerste lockdown opgezet om thuiswerkers en hotels door de coronacrisis te helpen. Ons team werkt aan dit initiatief om hotels en thuiswerkers te helpen. Het initatief heeft veel media-aandacht gehad (o.a. NU.nl, NRC, BNR en de Telegraaf) en is hard aan het groeien, sinds oktober met 10% per week! Help je ons mee meer thuiswerkers te bereiken? Dat zou een hoop van hen een erg fijne werkdag bieden die zij op dit moment hard nodig hebben!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Een dag werken...