Campaign

Seemly ronde wanddecoraties

Briefing

Kunstenaars van over de hele wereld maken dagelijks de meest indrukwekkende kunstwerken. De passie en het talent stralen er vanaf! Maar welk kunstwerk past nou het beste bij jouw interieur? Seemly helpt je om wanddecoratie te vinden die écht bij je past. Van populaire klassieke designs tot moderne unieke werken. Daar raak je nooit op uitgekeken. Wanneer je in ons assortiment duikt, zul je al snel geïnspireerd raken door de mooiste kunstwerken. Als je de mogelijkheden op het gebied van vorm en materiaalgebruik daarbij optelt, ontdek je dat er bij Seemly genoeg te kiezen valt!

Seemly is hét merk voor jouw luxe muurcirkel. Maak je woonkamer, slaapkamer of werkplek helemaal af met een unieke Seemly aan de muur. Ga voor De Nachtwacht als wandcirkel of ga je voor dat voor mooie strand waar je ’s nachts over droomt? Onze collectie blijven we vernieuwen, zodat je eindeloos kunt combineren met Seemly aan je muur.

Onze muurcirkel is van hoogwaardig luxe dibond, dit zorgt ervoor dat het gewicht licht blijft maar de muurcirkel ontzettend stevig is en mooi aan jouw muur hangt. Dibond bestaat uit 3 lagen met als buitenste laag 3mm dik aluminium. Een Seemly is mat afgewerkt waardoor het ontzettend mooi oogt en de kleuren eruit springen op jouw muur. Bij Seemly werken we trouwens ontzettend duurzaam want je muurcirkel wordt pas geproduceerd zodra jij besteld. Desondanks: Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis!

Seemly is dus hét kwaliteitsmerk voor ronde kunst aan je muur.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zijn op zoek naar influencers die regelmatig posts plaatsen met interieur en styling tips. Je...